Cameron Boyce er død:

Faren til død Disney-stjerne (20): - Et mareritt

Likevel klarer han å finne trøst i én ting etter det tragiske dødsfallet.

CAMERON BOYCE: Disney-stjernen døde brått, bare 20 år gammel. Her er han avbildet på Radio Disney Music Awards i Los Angeles i midten av juni - få uker før sin død. Foto: NTB scanpix
CAMERON BOYCE: Disney-stjernen døde brått, bare 20 år gammel. Her er han avbildet på Radio Disney Music Awards i Los Angeles i midten av juni - få uker før sin død. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På tampen av helgen ble det offentliggjort at den amerikanske Disney-skuespilleren Cameron Boyce hadde gått bort. Han ble bare 20 år gammel, og dødsfallet ble mottatt med sjokk hos både fansen og kollegene. Tross sin unge alder har han lang fartstid i bransjen, og har vært å se i en rekke store Disney-produksjoner det siste tiåret.

Boyce har blant annet spilt mot Adam Sandler (52) i «Grown Ups» og «Grown Ups 2», og han er en av dem som minnes den unge stjernen. Sandler har blant annet uttalt at dødsfallet kom overraskende på, og at det var altfor tidlig.

Skuespillerens familie har hatt nok å stri med de siste dagene. I bunnløs sorg har de bedt om privatliv og ro i den vanskelige situasjonen. Nå har likevel skuespillerens far, Victor Boyce, valgt å uttale seg.

- Mareritt

På Twitter skriver han at de siste dagene har vært såre, men at trøst er å finne i det overveldende antallet meldinger og bønner som har kommet inn etter at dødsfallet ble offentliggjort.

- Jeg er overveldet av all kjærligheten og støtten familien har mottatt. Det lindrer virkelig smerten fra dette marerittet jeg ikke klarer å våkne fra. Jeg klarer ikke takke dere nok, skriver han.

Meldingen er likt over 100 000 ganger, og har fått over tre tusen svar. Flere skriver at de ber på vegne av familien, mens andre mener at ord blir fattige i denne vanskelige situasjonen.

FAR OG SØNN: Victor Boyce (t.h) og sønnen på premieren av «Descendants 2». Her tar de en selfie med stjernen Stephen A. Smith (i midten). Foto: Victor Boyce / Twitter
FAR OG SØNN: Victor Boyce (t.h) og sønnen på premieren av «Descendants 2». Her tar de en selfie med stjernen Stephen A. Smith (i midten). Foto: Victor Boyce / Twitter Vis mer

Det er ennå ikke offentliggjort hvorfor den unge stjernen mistet livet. Det er blitt påpekt at det skyldes en «pågående medisinsk tilstand» og et anfall han fikk i søvne, men stort mer enn det har ikke familien uttalt seg om.

Amerikanske medier har hevdet at det skyldes et epilepsianfall, noe 20-åringen skal ha hatt flere ganger i fortiden. Det er derimot ikke bekreftet ennå.

Ifølge Deadline skal obduksjonsrapporten være klar, men de venter med å offentliggjøre detaljene til absolutt alle prøveresultatene ligger på bordet. Obduksjonen ble gjennomført i går, og det er derfor ventet at det innen kort tid vil bli kjent hva som sørget for at stjernen gikk bort i så ung alder.

Disney-stjerne

Cameron Boyce kom til verden den 28. mai 1999 i Los Angeles. Han vokste opp med en lillesøster og foreldrene sine, og ble tidlig introdusert for bransjen.

Han startet karrieren sin med en rolle i skrekkfilmen «Mirrors» da han var ni år gammel. Samme år spilte han også i en av musikkvideoene til bandet Panic at the Disco.

FØRSTE ROLLEN: Cameron Boyce i filmen Mirrors (2008). Foto: New Regency Pictures/Kobal/REX/ NTB scanpix
FØRSTE ROLLEN: Cameron Boyce i filmen Mirrors (2008). Foto: New Regency Pictures/Kobal/REX/ NTB scanpix Vis mer

To år senere var han også å se i Adam Sandler-komedien «Grown Ups», i tillegg til oppfølgeren.

- Cameron Boyce drømte om å dele sine ekstraordinære kunstneriske talenter med verden. Som en ung mann var han drevet av et sterkt ønske om å gjøre en forskjell i folks liv gjennom sitt humanitære arbeid. Han var en utrolig talentfull skuespiller, en bemerkelsesverdig omsorgsfull person, og framfor alt en kjærlig og dedikert sønn, bror, barnebarn og venn, sier en talsperson for Disney ifølge ABC News.

Tv-filmen «Descendants 3», hvor Boyce spiller Carlos, Cruella de Vils sønn, har premiere 2. august i år. Totalt rakk han å medvirke i hele sju filmer og 16 tv-prosjekter før han gikk bort

Han var også filantropisk engasjert, og samlet inn rundt 250 000 kroner til organisasjonen Thirst Project i 2017.

LES OGSÅ: - Det krevde mye av meg å takke nei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer