13 SØSKEN: Mark Wahlberg har mange bursdager å huske på nå. Her med forloveden Rhea Durham. Foto: All Over Press
13 SØSKEN: Mark Wahlberg har mange bursdager å huske på nå. Her med forloveden Rhea Durham. Foto: All Over PressVis mer

Faren skjulte fem søsken

"Marky Marks" far skjulte sin fortid.

SEHER.NO: Mark Wahlberg (36) hadde en røff oppvekst, og ble småkriminell som tenåring. Siden har han hatt en vanvittig karriere som rapper, modell og skuespiller. Men nå har fortiden innhentet ham, på en overraskende måte.

- Det er alltids en overraskelse å møte en fyr på 50 år som sier "Hei du, jeg er broren din", fortalte Mark i et intervju på et britisk TV-program melder Metro.co.uk.

Fra før av var Mark den yngste av ni søsken. Sammen med foreldrene Alma og Donald Wahlberg bodde de i en liten leilighet i Boston. Nå viser det seg altså at faren holdt sannheten om sin forrige familie skjult, og først nå har Mark og søsknene møtt sine fem ukjente halvsøsken.

Og Mark fikk seg også en annen overraskelse da han ble kjent med sin nye familie.

- De likte New Edition og syntes New Kids On The Block sugde, fortalte han i intervjuet.

Men Mark har mye å takke boybandet for.

Som 16-åring fikk Mark 45 dager i fengsel etter å ha slått ned to menn da han skulle stjele øl fra en nærbutikk. Etter det skjerpet han seg, og det skulle bli hans berømte bror som fikk igang karrieren hans.

Broren Donnie ble nemlig oppdaget og tatt opp som medlem av "New Kids On The Block". Både Donnie og Mark hadde vært tatt opp i boybandet "New Edition", men 13-årige Mark var for opprørsk til å opprettholde det sukkersøte imaget og droppet ut etter tre måneder.

Donnie hadde nå stor suksess med det nye boybandet, og brukte sine kontakter i musikkbransjen til å skrive kontrakt med lillebroren.

Det skulle de ikke angre på, for rapper "Marky Mark"s første plate solgte til platinum.
LES OGSÅ: Mark blir pappa for tredje gang