Faren rammet av hjerneblødning

- Det som har skjedd har preget meg veldig, sier «Idol»-Jenny til Seoghør.no.

TUNG TID: For et halvt år siden ble Jenny Langlos liv snudd på hodet. Pappa Bjørn fikk akutt hjerneblødning. Foto: Werner Juvik/Se og Hør
TUNG TID: For et halvt år siden ble Jenny Langlos liv snudd på hodet. Pappa Bjørn fikk akutt hjerneblødning. Foto: Werner Juvik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 2011-vinneren av «Idol» Jenny Langlo (20) har hatt et tøft år. Torsdag la hun  ut en status på Facebook hvor hun delte noe veldig privat med sine følgere.

«I dag er det et halvt år siden klippen i livet mitt brått ble frastjålet alt. Det har vært et halvår i kaos og sjokk. I helga ble fineste pappa for første gang utskrevet fra sykehuset, og vi må nå begynne på den veldig lange veien til til livet. Tusen takk for all støtte vi har mottatt den siste tiden. Jeg vil i i tillegg sende varme tanker til alle som også går vår fineste høytid i måte med sår i hjertet».

Seoghør.no har vært i kontakt med Jenny, som ikke vil kommentere så mye om saken, men sier følgende:

- Det som har skjedd har preget meg veldig, både privat og musikalsk. Pappa har alltid vært min største støttespiller. Vi står sammen som en familie i denne tiden.

Da Jenny vant TV 2-konkurransen sa pappa Bjørn (51) i et intervju med Se og Hør at han var svært stolt av datteren.

– Hun slutter aldri å imponere eller overraske, sa han etter finalen.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke være «Idol»-vinner for alltid

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer