BITTER SKILSMISSE: Kelis og eksmannen Nas går gjennom en bitter skilsmisse, og da Kelis fødte onsdag ble Nas bedt om å holde seg unna.  Foto: All over press
BITTER SKILSMISSE: Kelis og eksmannen Nas går gjennom en bitter skilsmisse, og da Kelis fødte onsdag ble Nas bedt om å holde seg unna. Foto: All over pressVis mer

Faren nektet adgang til fødselen

Kelis nektet eksmannen Nas adgang til fødselen.

SEHER.NO: "Caught out There”-sangeren Kelis (29) ble onsdag mamma til en liten gutt på et sykehus i New York. Men barnets far, superstjernen Nas (35), ble nektet å være tilstede ved fødselen ifølge MTV.

- Nas er i New York, og ventet med lengsel på at sønnen skulle bli født. Det var hans intensjon å være der under fødselen, men dessverre har han ikke fått lov til å være tilstede, sier en kilde til TV-kanalen.

- Selv om dette selvsagt er hjerteskjærende for ham, så fortsetter han å tilby sin kjærlighet og støtte til den nye babyen og hans mor, sier kilden videre.
 
Kelis søkte om skilsmisse fra Nas i april, mens hun var gravid, og har senere krevd å få dekket over 500.000 i månedlige utgifter til babyen.

I rettspapirene har hun sagt at hun er avhengig av eksmannens penger. Nas siste platekontrakt skal ha vært verdt rundt 70 millioner kroner.
Kelis og Nas møttes for første gang på en P. Diddy-fest etter MTV Video Music Awards i 2002. Ett år seinere ble de forlovet og i 2005 giftet de seg.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det var pinlig å kysse ham