Brody Jenner:

- Faren min var egentlig aldri der

Brody Jenner åpner opp om et anstrengt forhold til faren.

MED FAREN: Brody Jenner erkjenner at han ikke så mye til faren, Bruce Jenner i oppveksten, og heller ikke forventer mye av Caitlyn i dag. Her er de to sammen på rød løper i 2005. Foto: NTB Scanpix
MED FAREN: Brody Jenner erkjenner at han ikke så mye til faren, Bruce Jenner i oppveksten, og heller ikke forventer mye av Caitlyn i dag. Her er de to sammen på rød løper i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at det har vært dramatikk innad i Kardashian/Jenner-klanen de siste årene, noe som er kommet til uttrykk på flere vis.

Da Kylie Jenner (21) i februar 2018 kunne annonsere at hun hadde blitt mor etter å ha holdt graviditeten skjult for fansen, kom det frem at heller ikke halvbroren, modellen og TV-personligheten Brody Jenner (35), var klar over at lillesøsteren ventet sitt første barn.

Mens Brody hadde et nært forhold til sine ste- og halvsøsken mens faren Caitlyn Jenner (69) var gift med Kardashian/Jenner-søstrenes mor, Kris Jenner (63), har kontakten dabbet av de siste årene.

Da første episode av realityserien «The Hills: New Beginnings» rullet over amerikanske TV-skjermer forrige uke, kunne man se en samtale mellom Brody og flere av hans venner. Der kommer også et anstrengt forhold til stjernens far til syne.

Brody er sønn av Caitlyn Jenner og Linda Thompson (69), som var gift på starten av 1980-tallet. De to fikk også sønnen Brandon (38) sammen.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

- Var aldri der

Caitlyn Jenner var, som nevnt, gift med Kardashian-søstrenes mor Kris Jenner fra 1991 til 2015. Det var den gang Caitlyn var kjent som den olympiske mesteren Bruce Jenner, altså før hun sto frem som transkjønnet og skiftet identitet.

I samtalen med vennene, innrømmet Brody, som er 69-åringens fjerde ut av totalt seks barn, at han ikke hadde et særlig godt forhold til faren mens han vokste opp. Deler av årsaken forklarer han med at faren tilbrakte mesteparten av tiden sin sammen med sin nye familie.

SØNNER: Her ser vi Caitlyn Jenner sammen med sønnene Burt, Brody og Brandon, den gangen hun fortsatt gikk under navnet Bruce. Foto: NTB Scanpix
SØNNER: Her ser vi Caitlyn Jenner sammen med sønnene Burt, Brody og Brandon, den gangen hun fortsatt gikk under navnet Bruce. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vokste ikke egentlig opp med faren min. Da jeg var veldig liten tilbrakte vi litt tid sammen, men da han startet en ny familie med Kardashian-familien, så jeg ikke så mye til ham. Han var egentlig aldri der - en sjelden gang iblant, hvert andre år eller noe sånt, fortalte han til vennene sine, ifølge UsWeekly.

Videre legger han til at faren heller ikke var til stede da han ble uteksaminert fra skolen, eller på flere av bursdagene hans, og at det derfor ikke var mye til forhold å snakke om.

- Det var veldig overfladisk.

- Forventer ikke for mye

Med tiden skal han ha fått et bedre forhold til faren sin, men det var rett før han «plutselig» sto frem som transkjønnet og ble Caitlyn, slik Brody beskriver det.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

I dag beskriver han faren som en «15 år gammel jente» og legger til at han derfor opplever henne som en helt annen person enn den han en gang var. Likevel er han glad på farens vegne og betegner Caitlyn som «lykkelig».

Imidlertid har han lært å ikke forvente for mye av faren sin.

- Hun er der ute og lever livet sitt, så jeg har lært meg til å ikke forvente for mye av henne.

PREMIERE: Brody Jenner og kona Kaitlynn Jenner på premieren på «The Hills: New Beginnings». Foto: NTB Scanpix.
PREMIERE: Brody Jenner og kona Kaitlynn Jenner på premieren på «The Hills: New Beginnings». Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Han vedgår også at han ble skuffet da Caitlyn ikke møtte opp i bryllupet hans, da 35-åringen giftet seg med kona Kaitlynn Carter (30) i Indonesia for et drøyt år siden. Spesielt sårt var det at faren da hadde fått invitasjonen et år i forveien. Likevel var det i tråd med det han forventet, forklarer han.

Heller ikke halvsøstrene hans Kendall og Kylie Jenner dukket opp i storebrorens bryllup.

I skrivende stund har ikke Caitlyn Jenner uttalt seg om sønnens påstander.

LES OGSÅ: Dette er stjernenes hemmelige Instagram-kontoer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer