VIL IKKE GJØRE SOM FORELDRENE: Will Kopelman og Drew Barrymore har akkurat tatt fatt på rollen som tobarnsforeldre. Barrymores foreldre var ikke spesielt flinke med å oppdra henne, og nå forteller skuespilleren at hun ikke vil gjøre den samme feilen foreldrene gjorde. Foto: FameFlynet
VIL IKKE GJØRE SOM FORELDRENE: Will Kopelman og Drew Barrymore har akkurat tatt fatt på rollen som tobarnsforeldre. Barrymores foreldre var ikke spesielt flinke med å oppdra henne, og nå forteller skuespilleren at hun ikke vil gjøre den samme feilen foreldrene gjorde. Foto: FameFlynetVis mer

- Faren min klarte ikke å være en far

Drew Barrymore er innstilt på å ikke gjøre den samme feilen hun selv ble utsatt for.

STOLT MAMMA: Forrige uke ble Barrymore tobarnsmor. Foto: FameFlynet
STOLT MAMMA: Forrige uke ble Barrymore tobarnsmor. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Tirsdag forrige uke fødte skuespilleren Drew Barrymore (39) sin andre datter, Frankie.

Fra før har hun og ektemannen Will Kopelman datteren Olive, og Barrymore snakker ut om gleden ved å være mor.

- Jeg elsker å være mamma. Olive er halvannet år nå, så jentene er nær hverandre i alder. Dette kommer til å bli fantastisk, sier hun til Red Magazine ifølge Daily Mail.

I intervjuet forteller skuespilleren at hun begynte å sette spørsmålstegn ved foreldrenes måte å oppdra henne på, etter at hun ble mor for første gang.

- Foreldrene mine slo opp før jeg ble født, og faren min klarte aldri å være en far. Det var noe jeg aksepterte tidlig. Men for meg er det sjokkerende at noen kan ta det valget. Jeg aksepterte det med faren min, men jeg kunne aldri akseptert det med en partner. Det ville vært utrolig frustrerende, sier hun.

Skuespilleren gleder seg til å ta fatt på rollen som tobarnsmor, men forventer at det kommer til å bli slitsomt.

- Vi tilbringer hver helg sammen. Vi har ingen barnevakt. Det er bare oss. Det blir spennende å se hvordan det blir med to barn.

LES OGSÅ: - Olive har fått en lillesøster