SYK? Lindsay Lohan så ikke ut til å være i sin beste form da hun besøkte Paris Fashion Week i forrige uke. Foto: All Over Press
SYK? Lindsay Lohan så ikke ut til å være i sin beste form da hun besøkte Paris Fashion Week i forrige uke. Foto: All Over PressVis mer

Faren jakter på Lindsays dealer

- Lindsay betaler ham for å bli med henne rundt omkring...

SEHER.NO: I forrige uke sjokkerte partyjenta Lindsay Lohan (23) hele kjendispressen da hun dukket opp på Paris Fashion Week tynn og tilsynelatende svak med krithvit hud og spredte  blåmerker.

Kort tid etter gikk Lindsays far, Michael Lohan ut og hevdet at datteren var avhengig av reseptbelagte medisiner, og at han nå frykter for 23-åringens liv.

- Reseptbelagte medisiner kan ødelegge og drepe en person og er noen  ganger vanskeligere å slutte med enn alkohol og ulovlig narkotika. Bare  se på Heath Ledger og Michael Jackson, uttalte den bekymrede pappaen til RadarOnline.
 
Nå har Michael Lohans stilt opp i nok et intervju med RadarOnline, hvor han forteller at han tror han vet hvem datterens dealer er.
 
 - Det er en fyr som følger etter Lindsay overalt. Overalt. Lindsay betaler ham for å bli med henne rundt omkring. Han har ikke jobb. Ingen jobb. Han gjør ingenting. Alt han gjør er å forsyne folk i Los Angeles.

Michael Lohan - som lenge har hatt et av-og-på-forhold med datteren - hevder nå at han kommer til å dra til Los Angeles når Lindsay kommer tilbake til byen, og planen er at han skal finne ut hvem det er som skaffer medisinene til henne.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kom i form med Amy Winehouse!