Faren holdt kreftdiagnosen skjult

Den trippelaktuelle skuespilleren Julia Schacht mistet nylig pappaen sin.

<strong>GJENGEN:</strong> Julia og resten av «Hjelp, vi er i filmbransjen»-gjengen. Foto: Stella Pictures
GJENGEN: Julia og resten av «Hjelp, vi er i filmbransjen»-gjengen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerinne Julia Schacht (28) sin pappa Michael døde tidligere i år av kreft 59 år gammel. I mange år holdt den tyske mannen kreftdiagnosen skult for familien.

- Han var opptatt av å ikke være til byrde for mennesker, han skulle være sterk. Det å ta imot trøst og hjelp da han ble syk tror jeg var veldig vanskelig for ham. Det var derfor han ikke fortalte oss det, forteller hun åpenhjertlig i et intervju til VG Helg.

Julia har alltid brukt faren som en rådgiver og en mentor underveis i skuespillerkarrieren hennes.

- Jeg prøver å tenke på det vi har hatt sammen, ikke bare det at han er borte. Han levde i 59 år, og jeg tror han levde et fint liv, selv om alle liv er vanskelige, sier hun.

I tillegg til å snakke med kjæresten Eirik, bruker også Julia papegøyen Kåre og hunden Romeo til å bearbeide farens bortgang.

- Det er komplisert å være lei seg med mennesker. Det er lettere med dyr, forklarer hun.
 
For den vakre skuespillerinnen er det fremdeles vanskelig å tro at faren er borte.

- Man tror ikke at man kan leve uten foreldrene sine før man opplever det selv. De er grunnen til at du er på jorden, man gjør så mye for å gjøre dem stolte. Men så er jo det å dø en naturlig del av livet, sier hun til magasinet.

Julia er denne sommeren og høsten trippelaktuell med filmene «Bambieffekten», «Hjelp, vi er i filmbransjen» og «Få meg på, for faen».

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - De prøvde å skjule det


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer