Faren forsøker å selge datterens dagbok!

- Pengegriskheten hans eier ikke skam.

KLAR FOR RETTEN: Lindsay Lohan er villig til å møte faren sin i retten hvis han ikke slutter å selge hennes personlige eiendeler. Foto: All Over Press
KLAR FOR RETTEN: Lindsay Lohan er villig til å møte faren sin i retten hvis han ikke slutter å selge hennes personlige eiendeler. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Lindsay Lohans (24) ordkrig med sin egen far, Michael Lohan, kan nå ta steget inn i rettssalen.

Ifølge RadarOnline har skandalekjendisen skrevet et truende brev til sin far hvor hun oppfordrer han til å slutte å selge hennes personlige eiendeler.

Og i sentrum av saken er Lindsays egen håndskrevne dagbok fra sin tid på rehabiliteringssenteret i Utah i 2007.

I brevet - som er datert dagen før Lindsay slapp ut av sin siste rehabilitering- hevder stjernen at hun ikke har gitt faren tillatelse til å selge eller distribuere boken.


Lindsays advokat Chapman Holley finner farens pengetrang «skamfull», og hevder at Lindsay er «forferdet» over farens oppførsel.

Chapman har også informert Michael om hva som vil skje hvis han prøver å selge noen flere av datterens eiendeler.

Advokaten hevder også at Lindsay er villig til å gå rettens vei, og vil - om nødvendig - søke erstatning for «grov krenkelse av hennes privatliv».

Michaels ønske om en gjenforening med sin datter ser dermed ikke ut til å bli en realitet med det første...

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES MER:
Fant tilbake til jentekjæresten?