Faren forlot Lena da hun var to år

- Jeg kjente henne igjen med en gang jeg så henne på TV, hevder Ladislas Lena Meyer-Landrut.

SÅ DATTEREN PÅ TV: Lenas far Ladislas Meyer-Landrut står nå fram og forteller at han ikke har sett sin Eurovision-vinnende datter på 17 år. Foto: Stella Pictures
SÅ DATTEREN PÅ TV: Lenas far Ladislas Meyer-Landrut står nå fram og forteller at han ikke har sett sin Eurovision-vinnende datter på 17 år. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Lørdag gikk tyke Lena Meyer-Landrut (19) til topps i Eurovision på Fornebu Arena. Dermed har den unge jenta for alvor sunget seg inn i tyske musikksjeler.
 
Men det er flere som har fått øynene opp for den 19 år gamle Eurovision-vinneren. Deriblant hennes egen far...
 
Like før finalen nemlig Lenas pappa fram hos Bild.com. Der fortalte han at kontakten mellom ham og datteren ble brutt da hun bare var bare to år gammel.

- Det vil alltid være plass til Lena ved mitt bord. Men det er bare hun som kan velge det øyeblikket, og jeg håper at det vil komme etter hvert, sier Ladislas Meyer-Landrut (48).

17 år er altså gått siden sist Ladislas så Lena. Nå bor mannen som skapte jenta med de vakre, brune øynene heller i en leilighet i nærheten av den tyske byen Köln.

- Etter all denne tiden kjente jeg henne igjen med en gang jeg så henne på TV. Jeg er utrolig stolt av Lena, forteller han til nettstedet.

Ladislas, som er sønn av den tidligere tyske Sovjet-ambassadøren, Andreas Meyer-Landrut, mener at det ikke var forsvarlig å bli værende hos datteren og moren hennes da han bestemte seg for å reise for mange år siden.
 
- Ingenting kan gjøres for barnet når far bjeffer og mamma mjauer...
 
Ladislas jobber i den kommunale eldre-tjenesten, og ifølge ham selv lever han et «enkelt, beskjedent og lykkelig liv».

Men altså uten Lena...


- Det er jeg som har skapt henne, men jeg vil ikke forsøke å etablere noen form for kontakt med henne nå. Det ville bare sett rart ut, sier 48-åringen, som ikke legger skjul på at han likevel er meget, meget stolt av henne.
 
- Jeg håper hun fortsetter å være den hun er. Fremfor alt er jeg veldig glad for at hun velger å gjøre ferdig skolen, sier han til BILD.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Ler av rykteflommen