Faren får ikke se babyen

Geri Halliwell er nybakt alenemor. Hun nekter barnets far å se lille Bluebell!

STRENG ALENEMOR: Spice-Geri vil ikke ha noe med barnefaren å gjøre. Foto: All Over Press
STRENG ALENEMOR: Spice-Geri vil ikke ha noe med barnefaren å gjøre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Baby-bråk!


Den tidligere Spice Girls-stjernen Geri Halliwell (33) har fortalt faren til sin nyfødte datter at han kan få se babyen - men bare i ukebladet Hello!


Geri nekter den amerikanske manusforfatteren å besøke lille Bluebell Madonna - som ble født i London 14. mai.


MER OM NAVNEVALGET: Se her!


Pappa Sacha Gervasi (40) har allerede kontaktet advokat for å få adgang til sin egen datter. Venner sier at han er stolt over å bli pappa, men dypt såret over Geris avvisende holdning. Hun nektet å ta i mot en stor blomsterbukett han sendte hjem til henne.


Ukebladet Helo! hadde 15 sider med nydelige bilder av Geri og Bluebell, tatt bare fire dager etter fødselen. Men da Sacha ba om å få se sin datter hadde Geri følgende svar:


- Ja du kan gjerne se henne - i Hello!...


- Sacha er helt knust på grunn av Geris oppførsel. Det som sårer mest er at Geri stilte opp i en stor reportasje, mens hun samtidig sier at hun er for sliten til å hilse på barnets far, sier hans venner i britisk presse.


Gervasi er mest kjent for å ha skrevet manus til Tom Hanks-filmen The Terminal. Han fløy rett til London da det ble klart at Geri hadde født deres felles barn. Men nå sitter han på hotell og maser på Geri uten å få annet enn en kald skulder.


BENEKTET FARSSKAPET: Se her!


Geri og Gervasi var sammen er par uker på sensommeren i fjor, men slo opp etter en stor krangel. I oktober offentliggjorde den tidligere Spice Girl-stjernen at hun var gravid, og Sacha Gervasi lovet umiddelbart å støtte henne. Han uttrykte også ønske om å bli en god far for barnet, men Geri sier at hun ikke vil ha noe med ham å gjøre.!


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer