<strong>FAMILIEDRAMA:</strong> Britney Spears har i mange år kjempet for økt foreldreansvar for sine to sønner. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEDRAMA: Britney Spears har i mange år kjempet for økt foreldreansvar for sine to sønner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Britney Spears:

- Faren etterforskes for barnemishandling

Britneys far Jamie og sønnen Sean i opphetet krangel.

Publisert

Etter at pop-prinsessen slo gjennom som 16-åring har det ikke akkurat vært lite oppmerksomhet rundt Britney Spears (37).

Britney ble stjerne over natten med monsterhiten «...Baby One More Time», og har siden den gang gjennomgått både personlige sammenbrudd og skandaler.

I kjølvannet av stjernens mye omtalte sammenbrudd i 2007 ble det bestemt at Britney mistet omsorgsretten for sine to sønner til eksmannen Kevin Federline (41). Senest i forrige uke fikk hun ifølge People økt foreldreansvar, og har nå ti prosent av ansvaret opp mot Federlines 90 prosent.

I krangel med bestefar

Britneys sønner Sean (13) og Jayden (12) har de senere årene vært mer og mer å se sammen med moren sin.

Nå er det derimot trøbbel i familien etter at Britneys far, Jamie Spears (67), ifølge TMZ etterforskes for angivelig barnemishandling.

I slutten av august skal barna til Britney ha vært på besøk hos bestefar Jamie, som angivelig havnet i en opphetet krangel med sitt ene barnebarn.

Ifølge People har kilder nær popstjernen fortalt at det hele skal ha startet med at eldstemann Sean nektet å utføre en forespørsel fra Jamie, noe som gjorde Britneys far veldig sint. Sean skal ha blitt redd av reaksjonen til bestefaren og dermed låst seg inne på et rom. Jamie skal så ha slått inn døren, tatt tak i gutten og ristet ham.

- Det skjedde fysisk kontakt som skal ha gjort Sean redd og lei seg, forteller kilden til People.

13-åringen skal ikke ha fått noen synlige blåmerker eller skader av hendelsen, ifølge TMZ.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

Tobarnsmoren reagerte med sinne på hendelsen, og tok med seg begge guttene hjem. Kilden legger til at Britney ikke kan forstå hvordan faren kan utsette forholdet hennes til sønnene for trøbbel på denne måten, etter alt hun har vært igjennom for å få delvis omsorgsrett.

- Britney er hele tiden kjemperedd for å miste omsorgsretten igjen, avslutter kilden.

Anmeldt av barnefaren

Faren til guttene og hans advokat, Mark Vincent Kaplan, skal ha skrevet en politianmeldelse på Jamie Spears dagen etter hendelsen.

- Britney gjorde rett i å ta med sønnene vekk fra huset, forteller Federlines advokat til People, og legger til at barnefaren fortsatt ønsker at barna skal ha kontakt med moren sin til tross for hendelsen.

Nylig ble det dessuten opprettet et besøksforbud mot bestefar Jamie som hindrer ham i å se barnebarna sine. Ifølge The Blast etterforsker politiet saken som mulig barnemishandling.

Det bør også nevnes at Jamie Spears tidligere i år var alvorlig syk, og at dette fikk Britney til å ta en pause fra artistkarrieren på ubestemt tid.

Krevde penger

Britneys personlige skandaler ser ut til å blitt betraktelig mindre de siste årene. Hun er nå sammen med Sam Asghari (25), som nylig avslørte til Entertainment Tonight at han ser for seg giftemål med «Toxic»-sangeren i framtiden.

Til tross for at hun nå har blitt et friskere menneske, er i et stabilt forhold og har fått delvis omsorgsrett for sine to sønner er ikke alt paradis for 37-åringen helt ennå.

Eksmannen Kevin Federline, som hun var gift med fra 2004 til 2007, krevde nemlig i fjor penger fra Britney, med begrunnelsen at hun har mer å gi barna enn ham.

<strong>OPPTRER FORTSATT:</strong> I 2018 hadde Britney konsert i Oslo. Her på Billboard Music Awards i 2016. Foto: NTB Scanpix
OPPTRER FORTSATT: I 2018 hadde Britney konsert i Oslo. Her på Billboard Music Awards i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På den tiden mottok han 20 000 dollar i måneden i barnebidrag av Britney, som med dagens kurs tilsvarer rundt 181 000 norske kroner. Federline sendte inn dokumenter hvor han krevde at det månedlige beløpet skulle oppjusteres.

- KLEINT: Britney Spears har over 21 millioner følgere på Instagram, der hun deler alt mulig rart fra livet sitt. Ikke alt innholdet faller i smak hos Rød Løpers programledere Kine Falch og Jonas Scheie Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

Han hevdet at hans månedlige inntekt var snaue 24 000 kroner. Dette tilsvarte under én prosent av Britneys inntekt, som blant annet dro inn store summer fra Las Vegas-showet hennes.

De to partene kom i følge E! News omsider fram til en ny avtale, men Britney var ikke fornøyd, ifølge kilder nettstedet var i kontakt med .

LES OGSÅ: - Her er Hollywood-stjernen i Oslo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer