MAGIKER: Alexx Alexxander er en av Norges aller fremste magikere. I 2010 kom han til finalen i «Norske Talenter». Foto: FameFlynet
MAGIKER: Alexx Alexxander er en av Norges aller fremste magikere. I 2010 kom han til finalen i «Norske Talenter». Foto: FameFlynetVis mer

Faren drepte moren

- Det som skjedde er en stor tragedie, sier Alexx Alexxander.

SEOGHØR.NO: I 2005 opplevde den norske illusjonisten Alexx Alexxander (28) marerittet da moren ble funnet drept og nedgravd på Tønsberg skytebane. Kort tid etterpå ble hans far arrestert og dømt til 15 års fengsel for drapet.

Magikeren tok først faren i forsvar, men innså etterhvert at politiet hadde rett. Han ble sint og lei seg, og satt med mange spørsmål som han i dag har innsett at han kanskje aldri vil få svar på. Det er i VGTV-serien Intervjuet med journalist Mads A. Andersen at Alexx åpner seg opp og kommenterer familietragedien.  

- Det som skjedde er en stor tragedie og det har ingen svar. Jeg hater den handlingen og det som skjedde med mammaen min. Hun var min bestevenn.

- Men jeg klarer ikke hate pappaen min for den fantastiske pappaen og kollega han har vært for meg gjennom hele min oppvekst og min karriere. Det går ikke an bare å skru av en bryter heller. Det er en vanskelig situasjon, forteller han.

Firebarnsmoren ble drept i sitt eget hjem etter at ektemannen skal ha slått henne i hodet med en hammer en rekke ganger. Liket hennes ble først funnet 19 dager etter drapet.

LES OGSÅ: - Her er mitt magiske hjem