VOND START: Mina Hadjian forteller at hun gråt seg i søvn etter at hun og familien flyttet fra London til Norge. Foto: NRK
VOND START: Mina Hadjian forteller at hun gråt seg i søvn etter at hun og familien flyttet fra London til Norge. Foto: NRKVis mer

- Faren din er skurk, han

Mina Hadjian gråt seg i søvn da hun kom til Norge.

SEHER.NO: - Jeg husker at jeg pyntet meg til første skoledag. Jeg hadde på meg en blomstret kjole, sokker til anklene med blondebrett, lakksko og kåpe. Alle de andre guttene og jentene hadde dongeribukser, og blå og røde gensere. Jeg forsto raskt at jeg skilte meg ut.

Dette forteller munnrappe Mina Hadjian (33) til Her og Nå.

- Det var faren min som ville flytte til Norge. Han ville ikke at vi skulle vokse opp midt i sentrum av London. Men han angret skikkelig, for han opplevde også Norge som tøft i begynnelsen, fortsetter "Studio 5"-kjendisen.

Hun sier til bladet at hun gråt seg i søvn den første tiden i Norge.

Hun lengtet hjem til London, og på skolen ble hun mobbet, blant annet for sin iranske far.

- Han ble uglesett, folk skulle ikke forstå hvorfor vi levde så bra når han var iransk. Jeg fikk høre det på skolen: "Faren din er skurk, han". Jeg var jo bare åtte år, og det var vanskelig å forstå at jeg selv og familien min var rar.

Da Mina var 19, gikk foreldrene fra hverandre. Og ett år senere kom beskjeden om at mamma hadde forelsket seg i en kvinne.

- Jeg ble skikkelig forbanna. Forbanna over at hun hadde brukt ett år på å si det, og at jeg var den siste som fikk vite det, sier Mina.

Hun avslutter intervjuet med å fortelle at hennes eget kjærlighetsliv ikke eksisterer.

- Jeg har liksom alltid hatt noe på gang med noen, men nå gidder jeg ikke, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg følte meg som dritt