DJEVELBARN: Ifølge Katy Perrys far er datteren et djevelbarn. Han ber også menigheter be for datteren. Foto: Stella Pictures
DJEVELBARN: Ifølge Katy Perrys far er datteren et djevelbarn. Han ber også menigheter be for datteren. Foto: Stella PicturesVis mer

Faren: - Hun er et djevelbarn

Faren til Katy Perry er ikke hennes største fan.

SEOGHØR.NO: Predikant og popstjernen Katy Perrys (28) far, Keith Perry, sier ifølge The Sun at det og se datterens sine konserter er så forferdelig at han ender opp med å gråte fordi fansen tilber datteren i stedet for Gud.

I en rekke bisarre prekener oppfordrer han menigheter rundt om i verden til å be for Katy.

Keith og konen Mary er for tiden på turné landet rundt, der de besøker forskjellige amerikanske kirker som «stjerne-predikanter».

Paret, som har tjent millioner av kroner på å snakke om sin berømte datter, viser også frem en video der Katy blir portrettert som et djevelbarn som trenger guds frelse.

- De spør hvordan jeg kan forkynne Guds ord når jeg er far til en jente som synger om å kysse en annen jente?, sa Keith under en preken i Santa Fe Springs California.

- Jeg var på en konsert med Katy hvor det var 20 000 mennesker. Jeg så alle disse unge menneskene virkelig leve seg inn i det. Det virket nesten som om de var i kirken. Jeg sto der og gråt og gråt. De elsker og tilber feil ting.

Popstjernens foreldre avslutter prekenene med å be om donasjoner. Der ber de ikke om en eller to dollar, men 20-dollar seddeler av de fremmøtte, slik at de kan dra til Sveits.

Katy Perry (28), var tidligere en kirkesanger før hun virkelig slo gjennom og var i en kort periode gift med komiker Russel Brand (37).

LES OGSÅ:    - Hun har fått nok av menn