Khloé Kardashian:

- Får vondt av henne

Lamar Odom vurderer å ringe ekskona i den vanskelige tiden.

VISER STØTTE: Lamar Odom får vondt av ekskona Khloé for hva hun går gjennom. Han er derimot usikker på om han bør kontakte henne. Foto: NTB Scanpix
VISER STØTTE: Lamar Odom får vondt av ekskona Khloé for hva hun går gjennom. Han er derimot usikker på om han bør kontakte henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Høygravide Khloé Kardashian (33) skal onsdag kveld ha fått tidlige rier, som resultat av påstandene om at hennes kjæreste Tristan Thompson (27) skal ha vært utro mot henne.

Siden beskyldningene mot basketballspilleren har kommet til overflaten, skal hele Khloés berømte familie ha reist til Cleveland i USA for å være ved hennes side.

Det er imidlertid ikke bare hennes nærmeste familie som sender sine tanker 33-åringens vei.

- Får vondt

Hennes eksmann, Lamar Odom (38), som hun hadde et svært trøblete ekteskap med, har tidligere uttalt til US Weekly at han angrer på utroskapen han utsatte Khloé for den gangen de var et par.

Ifølge People har ikke Lamar det godt nå med tanke på hva ekskona går igjennom.

- Lamar får vondt av Khloé. Han var ikke sikker på om han skulle kontakte henne og høre hvordan det går med henne, har en kilde uttalt til nettstedet.

Ifølge ET Online har Lamar fortalt sine nærmeste venner at han genuint får vondt av henne.

EKS: Khloé og Lamar giftet seg knappe ni dager etter han gikk ned på kne. Ekteskapet stod ikke til å redde. Foto: NTB Scanpix
EKS: Khloé og Lamar giftet seg knappe ni dager etter han gikk ned på kne. Ekteskapet stod ikke til å redde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kom med stikk

Khloés bestevenninne, Khadijah Haqq (35), som har medvirket i en rekke episoder av «Keeping up with the Kardashians», har også lettet på sløret om skandalepåstandene.

I et innlegg på sin Instagram-profil, har Kadijah lagt ut en noe kryptisk beskjed, som angivelig er et stikk mot Khloés kjæreste, Tristan.

- Det beste en far kan gjøre for sine barn er å elske deres mor, står det på bildet hennes.

Bildet ble delt onsdag, samme dag som ryktene om Tristans utroskap ble kjent.

Saken fortsetter under bildene.

👊🏾

A post shared by Khadijah Haqq McCray (@foreverkhadijah) on

Where there’s lots of Love you’ll see us

A post shared by Khadijah Haqq McCray (@foreverkhadijah) on

Rier

Senere onsdag kveld skrev TMZ at 33-åringen hadde fått tidlige rier etter sjokkryktene om Tristans utroskap.

«Vi har blitt fortalt at riene akkurat har startet, og selv om det er umulig å vite, så er det kanskje ikke tilfeldig at det skjedde bare timer etter at det dukket opp videoer av Tristan sammen med andre kvinner», skrev kjendisnettstedet.

Familien hennes skal være ekstremt opprørt over de påståtte utroskapsanklagene rundt Tristan, og vil gjøre alt for å støtte Khloé i den vanskelige og sårbare tiden.

ROMANTIKK OG INTRIGER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, gir deg de store snakkisene fra Hollywood den første uken i april. Vis mer

- Tatt på fersken

Det var natt til onsdag at rykter om Thompson skal ha vært utro mot sin høygravide kjæreste begynte å spre som seg som ild i tørt gress.

Den britiske tabloidavisa Daily Mail publiserte først et Snapchat-klipp av Tristan fra et utested i New York, angivelig fra forrige helg, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

I opptaket som er gjort på utestedet, der han skal ha vært til stede med en gruppe venner, lener den mystiske brunetten seg inntil 27-åringen, før de - under hettegensere - deler det som kan ligne på et kyss.

TMZ la ut et annet videoklipp fra samme kveld, der Khloés kjæreste er på vei inn til et hotell med nok en ukjent kvinne. Nettstedet antar at det er snakk om samme kvinne som i ovennevnte klipp, og skrev:

- Kvinnen forlot omsider hotellet med en overnattingsbag fra Louis Voitton, og alt tyder på at hun har vært der en stund.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Flere klipp

Samtidig som de ferske klippene av Thompson setter internett på hodet, har det også dukket opp en overvåkningsvideo fra oktober i fjor, der basketballspilleren er i het omfavnelse med to ukjente kvinner på et utested.

«Tristan kliner med en av kvinnene, med tunge og alt. Den andre kvinnen tar tak i hodet hans, drar det mellom puppene og rister løs. Samme kvinne klår ham også i skrittet,» skrev TMZ tirsdag i saken sammen med videoen.

- Tristan har vært utro mot Khloé hele tiden. Han er langt fra trofast. Flere kvinner vil komme til å stå frem, sier en kilde om utroskapsanklagene tirsdag til People.

Hvis ryktene vier seg å stemme er det en hjerteskjærende situasjon den høygravide TV-stjernen befinner seg i.

LES OGSÅ: - Khloé vil slutte i familiens TV-serie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer