Far ved hjelp av surrugatmor

Single Ricky Martin har blitt tvillingpappa.

TOBARNSFAR: Det er ikke kjent at Ricky Martin er noe parforhold, men ønske om å bli pappa satte ingen stopper for det. Foto: All Over Press
TOBARNSFAR: Det er ikke kjent at Ricky Martin er noe parforhold, men ønske om å bli pappa satte ingen stopper for det. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Latinosangeren Ricky Martin (36) har blitt pappa til tvillinggutter ved bruk av surrugatmor, skriver People.com.

- Ricky Martin ble nylig stolt far til tvillinggutter, bekrefter artistens talsperson ovenfor nettstedet.

Barnas navn og fødested er fremdeles ukjent.

- Guttene er sunne og friske og blir nå tatt hånd om av Ricky. Han gleder seg til å starte et nytt kapittel i livet sitt som forelder, og nå vil han tilbringe resten av året borte fra offentligheten for å ta best mulig vare på barna, forteller talspersonen.

I løpet av de siste årene har det svirret mange rykter om "Livin' La Vida Loca"-stjernens seksualitet. Selv har han nektet å verken bekrefte eller avkrefte om han er homoseksuell.

- Jeg synes seksualitet en noe hvert menneske skal ta seg av på deres egen måte, og det er alt jeg har å si om den saken, sa han i et intervju med Barbara Walters i 2005.

LES OGSÅ: Rickys sjokkerende soling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer