Beyoncé:

Får være med på tvillingfødselen

Beyoncé og Jay Z vil ikke at eldstedatteren skal føle seg neglisjert når de to små kommer til verden.  

BLIR FLERE: Den lille stjernefamilien på tre får snart to nye tilskudd. Det er nemlig ventet at Beyoncé kan føde når som helst. Lille Blue Ivy skal ifølge kilder nær familien få være med på fødselen. Foto: NTB scanpix
BLIR FLERE: Den lille stjernefamilien på tre får snart to nye tilskudd. Det er nemlig ventet at Beyoncé kan føde når som helst. Lille Blue Ivy skal ifølge kilder nær familien få være med på fødselen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det er ingen tvil om at superparet Beyoncé (35) og Jay Z (47) overrasket en hel verden, da de i februar avslørte at de ventet tvillinger.

Selv om de ikke har avslørt noe termin ennå, tyder mye på at det nærmer seg fødsel for superstjernen. Hun har en betydelig stor mage, og andre kroppsdeler har også begynt å svulme opp.

Det gikk rykter om at hun hadde operert seg, men det kom frem at dette bare var på grunn av graviditeten.

Barna skal snart få oppleve verden, men det kan by på problemer for storesøster Blue Ivy (5). Ifølge Elle frykter foreldrene for sjalusiproblemer, og gjør nå alt for å tilrettelegge for at deres førstefødte skal inkluderes så mye som mulig i prosessen.

Egen uniform

Det var i januar 2012 at lille Blue Ivy kom til verden, til ekstase fra en gigantisk fanskare. Hun har siden vært å se ved foreldrenes side, og deltar ofte på fester og prisutdelinger med foreldrene.

Hun er dessuten ofte å se på Beyoncés Instagram-profil, der den stolte moren ofte legger ut bilder av dem sammen i matchende antrekk. Når man har fått såpass mye oppmerksomhet i sine første leveår, er det klart at det blir vanskelig å konkurrere med to nyfødte nurk som krever mye tid og energi.

😁🇺🇸

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

For å skape en enhetsfølelse som familie, skal lille Blue Ivy få være med på fødselen. Ifølge Daily Star omtaler den suksessfulle familien det som et kommende «magisk øyeblikk».

- De er bekymret for at datteren deres kanskje føler seg utelatt når tvillingene kommer, så de prøver å involvere henne i alt, sier en kilde nær familien.

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

Som om det ikke holder at hun skal være i samme rom, får femåringen et eget antrekk spesielt for anledningen. Det skal være en spesiallaget sykepleieruniform fra det franske motehuset Givenchy, angivelig med en prislapp på 8500 kroner.

Motehuset er en nær venn av familien, og kler til stadighet opp både Beyoncé og Jay Z. Det er derfor ikke sjokkerende at det er akkurat de som skal kle den kommende storesøsteren til den store anledningen.

- Svært bekymret

Stjerneparet tar svangerskapet svært alvorlig. I april valgte de å rømme fra sitt eget hjem i Beverly Hills, etter å ha funnet mugg i boligen. En person nær de to uttalte seg til Radar Online om problematikken.

HEMMELIGHETSFULL: Artister flest er svært tidlig ute med å promotere sine album og teaser singel etter singel. Dronningen av pop valgte å gjøre det rake motsatte da hun skulle lansere sin nyeste skive, «Beyoncé». Video: Beyonce, Facebook Vis mer

- Beyoncé ble svært bekymret for at det på noen som helst måte skal ha skadet babyene, sier kilden.

- De flyttet ut fra huset med en gang, og flyttet inn på et luksuriøst hotell i Beverly Hills.

Kilden uttalte at familien skulle bli boende der frem til Beyoncé skulle føde, og Jay Z skal ikke ha spart på noe for at familien skal føle seg trygge.

Rapperen skal nemlig ha hyret inn en hel hær av sikkerhetsvakter som skal passe på familien, mens hans første prioritet for øyeblikket er å finne et nytt hjem til familien på snart fem.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer