Får undertøys-refs av NRK

- Anne Rimmen sier også selv at hun burde tenkt seg om en ekstra gang, sier NRKs programdirektør Per Arne Kalbakk.

FÅR REFS: NRK mener Anne Rimmen burde ha tenkt seg om to ganger før hun la ut meldingene på Twitter. Foto: Foto: Per Ervland, Seher.no
FÅR REFS: NRK mener Anne Rimmen burde ha tenkt seg om to ganger før hun la ut meldingene på Twitter. Foto: Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: NRK-programleder Anne Rimmen (31) får kritikk fra sin egen sjef etter at hun har reklamert for kjærestens superundertøy på nettsamfunnet Twitter.

Rimmen har flere ganger skrevet om Ailo Gaups (33) klær på nettstedet, og har også videreformidlet andre personer sin ros.

Regelverket i NRK sier at redaksjonelle medarbeidere i statskanalen ikke kan drive medietrening, medvirke i reklame eller salgsfremmende aktiviteter for andre.

- Generelt skal ikke journalister drive markedsføring av produkter. Samtidig vil jo alle være habil i forhold til kjæresten sin, og det har vi ikke noen problemer med, sier programdirektør i NRK, Per Arne Kalbakk, til VG.

Rimmen forklarer i en e-post til avisen at hun ikke ønsker å kommentere saken, men henviser til Kalbakk.

- Gjort er gjort, og vi er opptatt av at vi tar dette som en lærdom. Anne sier også selv at hun burde tenkt seg om en ekstra gang. Det handler om å være mer årvåken. Det er ikke noe feil å være stolt av kjæresten sin. Men det er viktig å ikke støtte opp under noe firma, forklarer Kalbakk.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg har vært veldig sliten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer