LEVER GODT: Maria Montazami har mer enn nok penger å rutte med. Men det er sjelden hun jobber for dem... Foto: Foto: Anders Hugo/TV3
LEVER GODT: Maria Montazami har mer enn nok penger å rutte med. Men det er sjelden hun jobber for dem... Foto: Foto: Anders Hugo/TV3Vis mer

Får ukelønn av ektemannen

- Et fantastisk system, synes jeg.

SEHER.NO: I mandagens episode av "Svenske Hollywoodfruer" på TV3, får TV-seerne et innblikk i millionærfruen Maria Montazamis (43) økonomiske hverdag.

Montazami er gift med den vellykkede forretningsmannen Kamran Montazami, og er hun er hjemmeværende i parets luksusvilla, hvor hun lever godt av ektemannens penger.

- Jeg og Kamran har et fantastisk system, synes jeg. Han betaler for alt, toppen.
Hver mandag gir han meg rundt 4500 kroner. Jeg drar til banken, tar ut 4500 kroner i kontanter og har det i lommeboken. Når det er klart for regningene, skriver han under kanskje førti
blanke sjekker, og jeg tar dem og betaler regninene. Jeg kan jo absolutt ikke klage!

En typisk dag for Hollywoodfruen Maria Montazami består av å lage mat til familien, møte venninner og dra på shopping, og blondinen innrømmer til Seher.no at hun elsker rikmannslivet sitt.

- Det å våkne og ikke trenge å bekymre seg for noe, å ikke bekymre seg for penger, det er deilig. Jeg har vært heldig. Det er flott å kunne dra på shopping med venninner, det er supergøy! sier 43-åringen.


Maria bor sammen med ektemannen og deres fire barn i parets millionvilla, og er vant til å ikke jobbe. I mandagens episode av "Svenske Hollywoodfruer" viser blondinen imidlertid at hun av og til hjelper ektemannen med innredning i husene han skal selge, slik at hun tjener litt egne penger.

"Svenske Hollywoodfruer" sendes mandager kl 20.30 på TV3.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Folk ser på oss som sex-objekter