Får tyn av kjæresten for vekttapet

«Skal vi danse»-suksessen får kiloene til å renne av Lars Bohinen.

NED I VEKT: Lars Bohinen og Alexandra Kakurina imponerte dommerene under lørdagens «Skal vi danse». Hardtreningen har ført til at Bohinen har gått ned fire-fem kilo, noe også hans kjæreste har fått med seg. Foto: Stella Pictures
NED I VEKT: Lars Bohinen og Alexandra Kakurina imponerte dommerene under lørdagens «Skal vi danse». Hardtreningen har ført til at Bohinen har gått ned fire-fem kilo, noe også hans kjæreste har fått med seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Lars Bohinen og Alexandra Kakurina nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den tidligere landslagsstjernen og fotballekspert i TV 2, Lars Bohinen, kunne glede seg over entusiastiske tilbakemeldinger og hele 36 poeng, da han lørdag gikk videre i "Skal vi danse" med sin samba.

Bohinen avslører til Seher.no at den iherdige treningen har fått ham til å ned rundt fem kilo, noe også hans kjæreste Lise Sollie har fått med seg.

- Hun har fått en sprekere og tynnere kjæreste. Jeg har gått ned fire-fem kilo. Det får jeg litt tyn for.

Den tidligere fotballspilleren hevder han stortrivdes med å lære samba, men var noe mer skeptisk da han så antrekket dansepartneren Alexandra Kakurina til slutt overtalte ham å stille i.

- Det er helt unaturlig og total utenfor hva jeg liker, men jeg gjør som jeg får beskjed om. Jeg prøvde å spørre pent om jeg kunne få trekke opp glidelåsen litt, men det fikk jeg ikke lov til, sier han med et smil.

Til tross for at han har opptrådt i en rekke fargesprakende antrekk, sier Lars at han er overrasket over hvor lite fleip han har blitt møtt med på jobben i TV 2-sporten.

- Det har ikke vært så mye der. Selv Davy Wathne kan av og til miste munn og mæle.

- Er de kanskje litt misunnelige?

- Nei det tror jeg ikke, sier han og ler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke skylde på ryggsmertene[obj:media:10207]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer