Får TV-bryllupet en bedre slutt denne gangen?

Sist han tok med seg TV-kameraer i bryllupet endte det i skilsmisse. Da Nick Lachey giftet seg i helga dro han med seg TV-kameraene igjen.

TV-BRYLLUP: Bare 37 gjester var invitert i bryllupet til Nick Lachey og Vanessa Minnillo. Men nå får millioner av TV-seere bli med på bryllupet.  Foto: Stella Pictures
TV-BRYLLUP: Bare 37 gjester var invitert i bryllupet til Nick Lachey og Vanessa Minnillo. Men nå får millioner av TV-seere bli med på bryllupet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Jessica Simpson (31) og Nick Lachey (37) var nygifte i 2002 blottla de privatlivet i TV-serien «Newlyweds: Nick and Jessica». Tre år seinere endte forholdet i skilsmisse.

Fredag giftet musikeren Nick Lachey seg for andre gang, denne gangen med modellen Vanessa Minnillo (30).
 
Selv om det endte dårlig siste gang, hadde han nok en gang med TV-kameraene på slep til vielsen. Nå har de første bildene fra TV-spesialen «Nick & Vanessa's Dream Wedding» kommet ut.

Paret giftet seg på Necker Island, på toppen av en klippe, der brudepar og de 37 gjestene kunne speide utover havet.

Men om bryllupet var intimt, vil nå millioner av TV-seere få det med seg. Lachey innrømmer at han på forhånd var i tvil om han skulle bli med på nok en TV-reality med bryllupstema.
 
- Vi tenkte mye på om vi skulle gjøre det, naturligvis. Jeg har gjort reality tidligere, og ville ikke kaste meg inn i det samme. Men etter å ha tenkt det nøye gjennom, fant vi ut at vi skulle gjøre det, fortalte Lachey nylig ifølge UsMagazine.com.

Lachey ble kjent gjennom boybandet 98 Degrees som han har solgt over 10 millioner plater med, men han har også solgt over 600.000 plater som soloartist.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg på en klippe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer