Får trusselbrev etter forlovelsen

- Jeg skal banke deg opp med hoggormgift.

<strong>FÅR TRUSSELBREV:</strong> Aksel Hennie har mottatt trusler etter forlovelsen med Tone Damli Aaberge. Foto: FameFlynet / Twitter
FÅR TRUSSELBREV: Aksel Hennie har mottatt trusler etter forlovelsen med Tone Damli Aaberge. Foto: FameFlynet / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Aksel Hennie (36) gikk ned på kne og fridde til Tone Damli Aaberge (24) under parets romantiske ferietur til Paris forrige uke, har de positive tilbakemeldingene ikke latt vente på seg.

Også paret selv har jublet av lykke, men ikke alle er like lykkelige over forlovelsen.

På Facebook har Hennie mottatt trusselbrev i etterkant av forlovelsen av en som kaller seg for «Sint person».

«Hvis di mener å gifte deg med Tone Damli? Så skal jeg banke deg opp med Hoggormgift! Hilsen sint person», skriver personen.

«Du får gifte deg med ei anna dame enn Tone! Får hun er min! Hvis jeg ser deg i Oslo noen gang så skal jeg banke deg opp!», heter det i en annen melding fra samme person.

Hennie legger ut et bilde av meldingene på sin egen Twitter-side, der han omtaler det hele som «ressurssterk sjalusi».

- Ja, han er av gode gammeldagse typen og gikk ned på kne da han fridde, sa Tone til Sehør.no under Zerorally 2012 i Östersund like etter at nyheten om forlovelsen hadde kommet ut.

Hun ble ikke veldig overrasket over frieriet, som fant sted tirsdag i forrige uke.

- Det var en kjempehyggelig overraskelse, men også litt forventet. Det kom ikke som julekvelden på kjerringa, nei, sa Tone til Seoghør.no.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ble applaudert da han fridde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer