TRØSTER: Gwyneth og Stella var svært blide da de forlot Madonnas hjem i Mayfair juleaften.
TRØSTER: Gwyneth og Stella var svært blide da de forlot Madonnas hjem i Mayfair juleaften. Vis mer

Får trøst av Gwyneth og Stella

Madonna må feire julen uten sønnene...

SEHER.NO: Etter en hektisk turnéperiode og en svært krevende skilsmisseprosess var det en sliten Madonna (50) som ankom London for å feire jul tidligere denne uken.

Og etter at hun hadde levert sønnene Rocco (8) og David (3) til eksmann Guy Ritchie, som de skal feire høytiden sammen med, hadde hun tydeligvis et sårt behov for litt støtte.

Dermed stilte bestevenninnene Gwyneth Paltrow (36) og Stella McCartney (36) opp, og dro til popstjernens hjem for en liten førjuls-samling, skriver Daily Mail.

Og at de tre venninnene hadde hatt en hyggelig kveld var lett å se, da både Gwyneth og Stella kom smilende og leende ut av popstjernens hjem i Mayfair sent på kvelden juleaften.

Madonna skal angivelig være svært lei seg for at hun ikke får feire julen med sønnene, og var rene iskvinnen da hun leverte guttene til eksmannen, som kort tid etterpå overlot huset til popstjernen og tok med seg sønnene til hans hus i Wiltshire.

Popstjernen skal tilbringe ferien sin i Mayfair, hvor hun skal feire julen utfra Kabbalah-religionens tradisjoner.

Og det var ikke rent lite bagasje superstjernen hadde med til London. Blant sakene hun dro med seg fra New York var et piano og et enormt Steven Klein bilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Stakk av med ung modell

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.