Jennifer Aniston, Justin Theroux og Courteney Cox:

Får trøst av «Friends»-venninnen

Jennifer Aniston får hjelp av Courteney Cox etter bruddet med Justin.

VENNER FOR LIVET: Jennifer Aniston og Courteney Cox har vært der for hverandre gjennom tykt og tynt. Her er de to sammen like etter skilsmissen fra Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix
VENNER FOR LIVET: Jennifer Aniston og Courteney Cox har vært der for hverandre gjennom tykt og tynt. Her er de to sammen like etter skilsmissen fra Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Alt er lov når man har kjærlighetssorg - og Jennifer Aniston (49) er akkurat som andre jenter når hun prøver å komme seg over en eks.

Ifølge Radar Online er det iskrem og vin med venninner som er beste medisin også når man er Hollywood-stjerne.

Nettstedet skriver at Jennifer har søkt trøst og støtte hos sin bestevenninne fra «Friends», Courteney Cox, etter det tøffe bruddet med Justin Theroux (46). En kilde sier:

- Courteney har alltid vært der for Jen i tøffe stunder, og hun var den første som strakte ut en hånd da ekteskapet gikk i stykker.

VENNINNER I OVER 20 ÅR: Courteney og Jennifer har gått gjennom en rekke kjærlighetssorger siden de ble venninner for 24 år siden. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER I OVER 20 ÅR: Courteney og Jennifer har gått gjennom en rekke kjærlighetssorger siden de ble venninner for 24 år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilden fortsatte:

- De to har tilbrakt masse kvelder sammen med flere flasker vin og bøtter med iskrem.

Det er jo kjent at Jennifer vanligvis er veldig forsiktig med hva hun spiser, men akkurat nå bryr hun seg ingenting om dietter, og tilbringer mesteparten av fritiden sin sammen med Courteney.

STØTTER HVERANDRE: Skuespillerne fra den populære tv-serien har holdt kontakten etter at serien gikk av luften i 2006, etter ti år på skjermen. Foto: NTB Scanpix
STØTTER HVERANDRE: Skuespillerne fra den populære tv-serien har holdt kontakten etter at serien gikk av luften i 2006, etter ti år på skjermen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Courteney og Jennifer har vært gode venninner siden første episoden av «Friends» rullet på tv-skjermer verden over i 1994. Og etter 24 år som venninner har de hjulpet hverandre gjennom en rekke brudd og skilsmisser.

Courteney var også ved sin tidligere kollegas side da hun gikk gjennom bruddet med Brad Pitt i 2005.

Og Jennifer var selvfølgelig en støtte for Courteney da hun skilte seg fra David Arquette i 2015, etter nærmere to års separasjon.

Årsaken til bruddet

I forbindelse med bruddet mellom Jennifer og Justin har det kommet frem at hovedårsaken skulle være at de to ville leve i forskjellige byer.

Justin foretrekker New York, mens Jennifer trives best i Los Angeles med alle vennene sine rundt seg.

De to skal ha blitt enige om å prøve å ha et langdistanseforhold der de bodde i hver sin by, men Jennifer skal ha klaget til venninner om at Justin ofte lovte å komme til Los Angeles, men at han avlyste i siste liten.

Magasinet hevder at Justin med flid har tatt på seg filmoppdrag i utlandet for å være langt borte fra sin kone.

De to valgte å offentliggjøre grunnen til skilsmissen selv.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men ryktebørsen kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket derfor å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt. Framfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, skrev de to.

Hadde han andre damer?

Forrige uke skrev likevel flere amerikanske magasiner at årsaken til bruddet skal ha bunnet i andre ting.

I Life & Style legges det vekt på at Justin ventet i to uker etter bruddet med å legge ut et nytt bilde på Instagram, og da han først gjorde det, var det med emneknaggen Selena Gomez (25).

Magasinet vektlegger at Selena er lykkelig med en annen Justin (Bieber) for tiden, men at det var dårlig smak av Jennifers eks å navne den unge venninnen.

Spesielt siden flere kilder, ifølge magasinet, har uttalt at Justin har vært svært flørtete med andre kvinner under tiden han var sammen med Jennifer. Han skal også ha vært flørtete med Selena.

Det sies også at Justin skal ha likt å tilbringe tid alene i sin leilighet i New York, langt borte fra Jennifer - og at han ofte har flørtet med hennes venninner.

En kilde hevder til magasinet at forholdet deres var dysfunksjonelt helt fra starten av.

Prøvde å redde ekteskapet

Jennifer og Justin skal ifølge Us Weekly lenge ha prøvd å redde ekteskapet, og paret valgte å reise på en siste ferie sammen til Cabo San Lucas i Mexico i begynnelsen av januar.

Paret skal ha tilbrakt tid i Mexico sammen med skuespiller Jason Bateman (49) og hans kone Amanda Anka (49).

- Jason Batemans kone overtalte Justin til å bli med til Cabo. Hun har vært megleren mellom paret de siste månedene, og har prøvd å få Justin og Jennifer til å samarbeide om problemene deres for å redde ekteskapet, forteller en kilde til nettstedet.

Kilden forklarer videre at paret reiste på den romantiske ferien for å være sammen med gode venner, og forhåpentligvis ha det gøy sammen og ordne opp i ekteskapsproblemene.

LES OGSÅ: - Forholdet henger i en tynn tråd