Får totalslakt etter popdebut

- Med all respekt - dette kan han ikke. Heller ikke kjæresten hans.

TOTALSLAKTES: Lars Monsen bidrar som låtskriver på kjæresten Trine Rein nye låt, som er dedikert til verdens største hundesledeløp på Røros. Nå får låta totalslakt i Dagbladet. Foto: Stella Pictures
TOTALSLAKTES: Lars Monsen bidrar som låtskriver på kjæresten Trine Rein nye låt, som er dedikert til verdens største hundesledeløp på Røros. Nå får låta totalslakt i Dagbladet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den populære «Ingen grenser»-programlederen Lars Monsen har debutert som tekstforfatter på artist-kjæresten Trine Reins nye låt «When heroes are made».

Kjendisparet har ifølge Dagbladet laget låta sammen til det pågående Femundløpet på Røros, som er verdens største sledehundeløp. Paret deltar selv i konkurransen, og Rein framførte låta før startskuddet i gruvebyen torsdag.
 
- Sangen var mitt initiativ. Låten ble laget og dedikert til sledehundekjørere og handlere. Og jeg vil at den skal spilles ved målgangen slik at de kan identifisere seg med teksten, sier Trine Rein til Dagbladet.

Dagbladets anmelder har ikke sansen for parets nye låt, og gir den totalslakt i dagens avis - med terningkast 1.

- Et sfærisk, klisjéfylt tablå dynket i new age-søl og sprøytet utover Rørosmarka med gjødselspreder, skriver anmelderen Anders Grønneberg.

Og Lars Monsen får på ingen måte skryt for sitt bidrag som låtskriver.

- Et eksempel på at det må være lettere å gå over Grønland og Alaska enn å lage en god låt. For en av låtskriverne er nemlig Lars Monsen, og med all respekt - dette kan han ikke. Heller ikke kjæresten hans, Trine Rein, skriver Dagbladets anmelder.

Artisten selv er derimot godt fornøyd med låta, som også krediterer Øystein Lund Olafsen og Mikkel Gaup.

- Tilbakemeldingene tyder på at folk satte pris på den, sier Trine Rein til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk ned ti kilo i «Ingen grenser»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer