Får tips av datteren (5) før hip-hop debuten

- Jeg gjør dette med skrekkblandet fryd, sier Jenny Jenssen.

FÅR TIPS AV DATTEREN: Jenny Jenssen sier til Seoghør.no at hun får tips av datteren Tilje (5) om hip-hop før hun skal prøve seg på blant annet denne musikktypen i NRK-programmet «Stjernekamp» til høsten. Her er de to sammen i TV 2-programmet «Sk Foto: TV 2
FÅR TIPS AV DATTEREN: Jenny Jenssen sier til Seoghør.no at hun får tips av datteren Tilje (5) om hip-hop før hun skal prøve seg på blant annet denne musikktypen i NRK-programmet «Stjernekamp» til høsten. Her er de to sammen i TV 2-programmet «Sk Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den populære norske artisten Jenny Jenssen (48) er mest kjent for danseband-musikk , men er forberedt på at hun må prøve seg på helt nye felt, når hun sammen med ni andre musikere til høsten skal delta i NRKs lørdagskonkurranse «Stjernekamp».

I programmet må deltagerne prøve seg innen sjangre de har liten eller ingen erfaring med, før TV-seerne stemmer en av dem hjem i hvert program.

Jenny sier til Seoghør.no sier at hip-hop er en av de sjangrene hun kan minst om, og at hun både gleder og gruer seg til å prøve seg som rapper.

- Jeg gjør dette med skrekkblandet fryd. Jeg har aldri hørt noe på rapping, men jeg får lære meg denne dansen, ler hun og vifter med armene.

Jenny røper at hun allerede har fått noen gode tips av datteren Tilje (5).

- Hun elsker hip-hop og sånn, så jeg tror hun kan lære meg mye. Å ha en femåring i huset gjør at man lærer litt om hva som er hipt og ikke, sier hun til Seoghør.no.

Disse skal være med i «Stjernekamp»:

Tor Endresen
Sisi
Mariann Thomassen
Jenny Jenssen
Alejandro Fuentes
Anneli Drecker
Rein Alexander
Tuva Syvertsen
Nico D
Rita Eriksen

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: TV er et utstillingsvindu jeg trenger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer