Får tilsendt nakenbilder av gutter

- De sender meg MMS av kroppen sin og lurer på om jeg vil på date.

<strong>FÅR NAKEN-MMS:</strong> Mange av guttene sender nakenbilder av seg selv. Foto: Stella Pictures
FÅR NAKEN-MMS: Mange av guttene sender nakenbilder av seg selv. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere «Skal vi danse»-deltager og Petter Northugs ekskjærste, Rachel Nordtømme (22), får tilsendt nakenbilder på telefonen. Det avslører hun i et intervju med bladet Mag ifølge VG.

- Det er jo en del som kontakter meg. Det er en del gutter som sender meg MMS av kroppen sin og lurer på om jeg vil på date. Men jeg svarer ikke på sånt. Det er jo koselig stort sett, men jeg er ikke helt sånn, sier hun til bladet.

Nordtømme har etter bruddet med skikongen Northug blitt koblet til flere norske menn, blant annet «Skal vi danse»-deltager Atle Pettersen og danseren Tom-Erik Nilsen. Men Rachel påstår hun fortsatt er singel.

- Jeg stortrives som singel. Jeg har alltid vært en kjærestejente, og har vel aldri vært singel så lenge som nå. Men det føles bra. Jeg har ikke hastverk, og synes det er godt å ikke ha noen å forholde meg til, selv om jeg en gang i fremtiden ser for meg å stifte familie og slå meg til ro.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Rachel kjæreste med Tom-Erik Nilsen?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer