<strong>NY ROLLE:</strong> Sir Elton John (t.h.) og hans ektemann Davdi Furnish stortrives som småbarnsfedre, etter at de i desember fikk sønnen Zachary ved hjelp av en surrogatmor. Foto: All Over Press
NY ROLLE: Sir Elton John (t.h.) og hans ektemann Davdi Furnish stortrives som småbarnsfedre, etter at de i desember fikk sønnen Zachary ved hjelp av en surrogatmor. Foto: All Over Press Vis mer

- Får tilsendt brystmelk med pakkepost

Mangelen på en kvinne i huset er ikke noe problem for nybakt småbarnspappa Elton John.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sir Elton John (64) og hans ektemann David Furnish (48) hevdet de ikke ville støtte seg på barnepiker og selv stå for mye av barnestellet, da de ved hjelp av surrogatmor ble foreldre til sønnen Zachary Jackson Levon Furnish-John i desember.

Men en ting kan ikke de to stolte foredrene hjelpe til med, nemlig brystmelk til den vesle babyen.

Søkkrike sir Elton John har imidlertid for lengst funnet løsning på problemet. Han får nemlig fersk brystmelk tilsendt fra sønnens biologiske mor.

- Vi får melken tilsendt med FedEx fra der hun befinner seg til enhver tid, sier Elton John til bladet People.

Selv om de har en barnepike i huset sitt, hevder «Candle in the wind»-sangeren at han og partneren gjør det meste selv når det gjelder sønnen.

- Vi skifter bleie på ham, vi bader ham, vi mater ham og vi leser et eventyr for ham hver kveld, sier de.

De to er imidlertid veldig bevisste på at de ikke vil skjemme bort gutten når han blir eldre.

- Elton og jeg har på en måtte begge tjent rikdommen vår ved hardt arbeid, og utviklet oss ved å være ambisiøse. Vi vil at Zachary skal være en del av det, sier Furnish til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Pappa var ikke glad i meg.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer