FÅR RESEPTBELAGTE MIDLER I FENSELET: Ryktene i amerikanske medier skal ha det til at Lindsay Lohan har fått tak i en medhjelpelig farmasøyt, som skal forsyne henne med reseptbelagte midler i fengselet.  Foto: All Over Press
FÅR RESEPTBELAGTE MIDLER I FENSELET: Ryktene i amerikanske medier skal ha det til at Lindsay Lohan har fått tak i en medhjelpelig farmasøyt, som skal forsyne henne med reseptbelagte midler i fengselet. Foto: All Over Press Vis mer

- Får ta dop i fengselet

Skandalestjenen får ta dop i form av medisiner i Lynwood kvinnefengsel.

SEHER.NO: Ryktene i amerikanske medier skal ha det til at Lindsay Lohan (24) har fått tak i en medhjelpelig farmasøyt, som skal forsyne henne med reseptbelagte midler i fengselet.

Ifølge TMZ, avslører kilder fra Lynwood at stjernens resepter ble behandlet i går, og at hun ble tillatt å få flere medisiner i fengselet. Blant annet får hun Adderal, som er en medisin som brukes for å behandle ADHD. Hun har også fått en resept for Ambien.

Det er ganske ironisk, skriver nettstedet, for venner av Lindsay og Michael Lohan, forteller alle at det er nettopp disse medisinene som fikk skuespillerinnen på kjøret i utgangspunktet.

Imidletid mener Lindsays doktorer at disse medisinene kan rettferdiggjøres, og at det er helt riktig at hun får sine daglige doser - også i fengselet.

Tirsdag kveld overga Lindsay Lohan (24) seg til retten i Beverly Hills, og tilbringer nå sin første dag i kvinnefengselet Century Regional Detention Facility i Lynwood i California.

«Mean Girls»-stjernen er dømt til 90 dagers fengsel etter å ha brutt prøvetiden fra en promillekjøringsdom i 2007.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Om 11 dager kan hun være ute