Får superkroppen helt uten trening

- Det er sant, jeg trener ikke, sier Blake Lively.

TRENER IKKE: Denne kroppen er ikke et resultat av hard trening, men Gucci ville uansett ha Blake Lively med i denne reklamen for sin Première-parfyme. Stjernen spiser i tillegg det hun vil, når hun vil. Men rusmidler holder hun seg unna. Foto: FameFlynet
TRENER IKKE: Denne kroppen er ikke et resultat av hard trening, men Gucci ville uansett ha Blake Lively med i denne reklamen for sin Première-parfyme. Stjernen spiser i tillegg det hun vil, når hun vil. Men rusmidler holder hun seg unna. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forrige helg overrasket Ryan Reynolds (35) og Blake Lively (25) de aller fleste, da de giftet seg i all hemmelighet.

Det vakre paret hadde bare vært et par i ett år før giftermålet var et faktum.

En snau uke etter bryllupet kommer «Gossip Girl»-stjernen med en ny overraskelse. Lively har tidligere fått mye skryt for sin fantastiske kropp. Nå avslører hun at hun aldri trener og spiser akkurat det hun har lyst på.

- Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg trener, men det gjør jeg ikke. Uansett har jeg mange ufullkommenheter på kroppen min. Men jeg vil heller ha litt cellulitt og samtidig kunne prøve hver eneste iskrem-bod i sørstatene, sier hun ifølge PerezHilton.com.

Lively avslører samtidig at hun holder seg unna alle former for rusmidler.

- Jeg drikker ikke. Jeg har aldri prøvd et rusmiddel. Det er ikke sånn at jeg har bestemt meg for å gå for en streng livsstil, men det er rett og slett bare noe jeg ikke har noe behov for å gjøre.

Til bladet Allure forteller skuespillerstjernen at hun nå ønsker seg en stor familie.

- Jeg har alltid ønsket meg en stor familie. Hvis det var mulig, ville jeg hatt 30 barn, forklarer hun.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer