Julia Wandelt:

Får støtte: - Tror ikke hun lyver

Nekter å gi opp.

VIRALT: 21 år gamle Julia Wandelt gikk viralt i sosiale medier etter hun hevdet at hun er den forsvunnede Madeleine McCann. Foto: AFP/ NTB
VIRALT: 21 år gamle Julia Wandelt gikk viralt i sosiale medier etter hun hevdet at hun er den forsvunnede Madeleine McCann. Foto: AFP/ NTB Vis mer
Publisert

Polske Julia Wandelt (21) har skapt mange overskrifter den siste tiden, etter at hun hevdet at hun kan være savnede Madeleine McCann, som forsvant under en familieferie i Portugal i 2007.

I flere videoer, som har fått millioner av visninger, pekte hun på det hun selv mente var likhetstrekk mellom den savnede jenta, foreldrene og henne selv.

Siden har saken tatt flere vendinger.

Sår tvil

Kort tid senere avviste politiet at Wandelt kunne være McCann. Pawel Noga i provinspolitiet i Wroclaw uttalte til det polske nettstedet Gazeta at den foreløpige etterforskningen ikke samsvarer med 21-åringens påstander.

- Etterforskningen pågår fortsatt, men det kan allerede utelukkes at denne versjonen er sann, sa Noga til nettstedet.

Etterhvert brøt også 21-åringens foreldre tausheten etter datterens påstander.

- For oss som en familie er det tydelig at Julia er vår datter, barnebarn, søster, niese, kusine og stekusine, delte Wandelt-familien i en pressemelding.

Sammenlagt kan man trygt si at dette har sådd tvil hos flere som har fulgt saken.

Får støtte

Nå er Wandelts sosiale medier-kanaler slettet, men tilsynelatende har hun fått støtte av Dr. Fia Johansson. Den siste tiden er det det hun som har delt oppdateringer på sosiale medier på vegne av Wandelt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.