I HARDT VÆR: Mel Gibson er i hardt vær om dagen, etter at ekskjæresten Oksana Grigorieva har beskyldt han for drapstrusler og vold.  Foto: All Over Press
I HARDT VÆR: Mel Gibson er i hardt vær om dagen, etter at ekskjæresten Oksana Grigorieva har beskyldt han for drapstrusler og vold. Foto: All Over Press Vis mer

Får støtte fra uventet hold

Ble forlatt til fordel for yngre kvinne, men nå forsvarer ekskona Mel...

SEHER.NO: I 2009 skapte superstjernen Mel Gibson (54) sjokkbølger i Hollywood, da han forlot sin kone gjennom 29 år, Robyn Moore, til fordel for den 15 år yngre russiske sangerinnen Oksana Grigorieva (40).

Gibson og Moore hadde lenge vært regnet som et av Hollywoods mest stabile par og har hele syv barn sammen. Dermed vekket det stor oppsikt da Gibson bekrefet affæren med Oksana, og at de ventet barn sammen.

Kun ett år etter at «Braveheart»-stjernen forlot kona, og fem måneder etter at Grigorieva fødte parets datter, tok imidlertid forholdet slutt, og den siste tiden har Gibson vært i medienes søkelys som følge av voldsanklager fra eks-elskerinnen.

Ifølge Grigorieva skal nemlig Mel ha angrepet og slått ut begge fortennene hennes da de var sammen, og 40-åringen skal også være i besittelse av lydbånd som beviser voldsepisoden.

Gibson selv har benektet alle anklagene fra eksen, og nå mottar han også støtte fra uventet hold.

Ifølge The Sun har nemlig ekskona Robyn kommet med en kommentar hvor hun forsvarer Mel og sier at han aldri var voldelig mot henne i løpet av deres 29 år lange ekteskap.

- Mel var aldri voldelig mot meg før, under, eller etter vårt ekteskap. Han er en fantastisk og kjærlig far, sa hun.

Ifølge venner av Moore er hun lei alle de ondsinnede ryktene som nå spres om faren til hennes barn.

- Hun setter fortsatt stor pris på ekteskapet hun hadde med Mel, og er lei av at media fremstiller ham som et hjerteløst og voldelig monster, sier en kilde til People.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Babyen ble skadet i angrepet