BABYLYKKE: Kendra og forloveden Hank venter deres første barn sammen.  Foto: All Over Press
BABYLYKKE: Kendra og forloveden Hank venter deres første barn sammen. Foto: All Over PressVis mer

Får støtte fra Playboy-kongen

- Jeg er glad hun er gravid...

SEHER.NO: Tidligere denne uken kunne Playboymodell og "Girls Next Door"-stjerne Kendra Wilkinson (23) bekrefte at hun og NFL-forloveden Hank Baskett  venter deres første barn sammen.

- Hank og jeg er kjempeglad for å kunne annonsere at vi venter vårt første barn sammen. Vi er rørt over all støtten vi har fått fra familie, venner og fans, sa modellen til E!News.

Og nå får 23-åringen støtte fra sin famøse ekskjæreste - Playboykongen Hugh Hefner (83).

- Jeg er veldig glad for å høre at Kendra er gravid. Jeg vet at hun og Hank ønsket å stifte familie med én gang. Han er en super fyr og de kommer til å være bra for hverandre, sa Hefner til People torsdag.

Det var i fjor høst at Kendra og "Girls Next Door"-kollegene Holly Madison (29) og Bridget Marquardt (25) endte deres forhold til Hefner og flyttet ut av Playboy Mansion.

Kort tid etter kunne 23-åringen fortelle at hun hadde forelsket seg på nytt. Denne gangen i den amerianske NFL-stjernen Baskett.

Og nå gleder hun seg veldig til å bli mamma.

- Dette er den beste bryllupsgaven jeg noengang kunne fått. Det har virkelig vært litt av et år. Alt fra karrieren til forlovelsen og nå en baby. Jeg er verdens heldigste jente! skrev hun nylig på bloggsiden sin.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ber Hefner om unnskyldning!