Britney Spears:

Får støtte fra eksen

- Det som skjer med henne er bare ikke riktig!

STØTTE: Britney Spears' eks Justin Timberlake er blant stjernene som viser sin støtte. Foto: AFP/NTB
STØTTE: Britney Spears' eks Justin Timberlake er blant stjernene som viser sin støtte. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld, norsk tid, var manges øyne rettet mot rettslokalene i Los Angeles hvor superstjernen Britney Spears (39) skulle vitne og uttalte seg for første gang om vergemålet under faren.

Det er gått 13 år siden popstjernen ble satt under faren, Jamie Spears' (68) vergemål. 39-åringen kom med flere sjokkerende avsløringer, som nå har fått både fans og andre kjendiser til å slå ring om henne.

I sosiale medier renner det inn med støttende meldinger, blant annet fra eksen hennes Justin Timberlake, som var sammen med Spears i fire år fram til 2002.

«Etter det jeg så i dag så bør vi alle støtte Britney i denne tiden», skriver han på Twitter, og fortsetter:

«Uansett fortid, god eller dårlig, og uansett hvor lenge det var siden ... det som skjer med henne er bare ikke riktig».

- Sender kjærlighet og støtte

I høringen, som naturligvis har fått oppmerksomhet i hele verden, avslørte den 39 år gamle stjernen at hun gjerne ville ha flere barn, men hevder at hun har spiral fordi flere, inkludert faren, ikke ønsker at hun skal få flere barn, skriver People.

«Ingen kvinne burde noen gang være begrenset fra å bestemme over egen kropp. Ingen skal noen gang bli holdt mot sin vilje ... eller måtte be om tilgang til alt de har jobbet så hardt for», skriver Timberlake videre.

SOLO: I forbindelse med at Britney Spears skulle vitne i retten ble det arrangert demonstrasjon utenfor USAs ambassade. Cathrine Deaton Heibø møtte opp. Video: Christian Fjermeros. Reporter: Celina Morken Vis mer

Avslutningsvis skriver Spears' eks en støttemelding signert både han og kona Jessica Biel.

«Jess og jeg sender vår kjærlighet og absolutte støtte til Britney i denne tiden. Vi håper retten og familien hennes gjør det rette og lar henne leve livet slik hun ønsker».

- Vær sterk

Også artist Mariah Carey viser sin støtte:

«Vi elsker deg Britney! Vær sterk», skriver hun.

Det samme gjør Halsey, som skriver at hun håper av hele sitt hjertet at Britney blir fri fra «dette voldelige systemet».

Hun fortjener det mer enn noe. Jeg beundrer motet hennes, som taler for seg selv i dag, fortsetter hun.

«Modern Family»-skuespiller Jesse Tyler Ferguson mener også at 39-åringen fortjener frihet og at hun fortjener å få nyte godene hun har tjent etter å med hard jobbing. Hun fortjener å være lykkelig, mener Ferguson.

«Ingen skal bli behandlet på denne måten. Vær sterk dronning. Du fortjener bedre», skriver realitystjernen Khloé Kardashian.

- Pengemaskin

Også superstjernen Cher er klar i sin tale:

«Hun har jobbet hardt, hun var gullkalven, som tjente mye penger. Hun ble syk og nå er hun pengemaskinen. De som tjener penger på at hun er syk, vil de ha henne frisk? Noen som ikke vil ha noe av henne bør ta en sjekk med legen og medisinene hennes. Er det en and?», spør Cher.

Det er altså liten tvil om at Spears har Hollywood i ryggen, og i skrivende stund renner det inn med støtte.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på bekymringene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer