Lamar Odom om Khloé Kardashian:

Får støtte fra eksen

- Det føles forferdelig at hun skal gå gjennom mer smerte.

ANGRER: Eksmannen til Khloé Kardashian, Lamar Odom, skal syntes synd på Khloé i den vanskelige tiden. Ifølge en kilde angrer han på måten han oppførte seg på da de var gift. Foto: NTB Scanpix
ANGRER: Eksmannen til Khloé Kardashian, Lamar Odom, skal syntes synd på Khloé i den vanskelige tiden. Ifølge en kilde angrer han på måten han oppførte seg på da de var gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Omtrent ett år etter at basketballspiller Tristan Thompsons (27) sidesprang skapte kioskveltende overskrifter over hele verden, har 27-åringen igjen skapt furore med enda en utroskapsskandale.

Denne gang med Kylie Jenners (21) bestevenninne, Jordyn Woods (21) - noe som har skapt splid innad i familien.

At de siste dagene har vært vanskelig for Khloé Kardashian (34), som har datteren True (10 måneder) sammen med Tristan, er ikke vanskelig å skjønne. Trist nok - har likevel realitystjernen god erfaring med å komme seg videre, og ut av tunge perioder i livet.

Før 34-åringen traff Tristan var hun i et svært turbulent ekteskap med basketballspilleren Lamar Odom (39). De to søkte om skilsmisse i 2013 etter heftige krangler om blant annet Lamars rusproblemer.

- Angrer

Ifølge en kilde til People, som skal være en nær venn av familien, har Lamars tanker gått til Khloé de siste dagene, og han skal angivelig angre bittert på hvordan han behandlet Khloé da de to var gift.

- Lamar har alltid brydd seg om Khloé, og han er fremdeles veldig glad i henne. Han hater at hun er blitt såret igjen, sier kilden, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer