Lamar Odom om Khloé Kardashian:

Får støtte fra eksen

- Det føles forferdelig at hun skal gå gjennom mer smerte.

ANGRER: Eksmannen til Khloé Kardashian, Lamar Odom, skal syntes synd på Khloé i den vanskelige tiden. Ifølge en kilde angrer han på måten han oppførte seg på da de var gift. Foto: NTB Scanpix
ANGRER: Eksmannen til Khloé Kardashian, Lamar Odom, skal syntes synd på Khloé i den vanskelige tiden. Ifølge en kilde angrer han på måten han oppførte seg på da de var gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Omtrent ett år etter at basketballspiller Tristan Thompsons (27) sidesprang skapte kioskveltende overskrifter over hele verden, har 27-åringen igjen skapt furore med enda en utroskapsskandale.

Denne gang med Kylie Jenners (21) bestevenninne, Jordyn Woods (21) - noe som har skapt splid innad i familien.

At de siste dagene har vært vanskelig for Khloé Kardashian (34), som har datteren True (10 måneder) sammen med Tristan, er ikke vanskelig å skjønne. Trist nok - har likevel realitystjernen god erfaring med å komme seg videre, og ut av tunge perioder i livet.

Før 34-åringen traff Tristan var hun i et svært turbulent ekteskap med basketballspilleren Lamar Odom (39). De to søkte om skilsmisse i 2013 etter heftige krangler om blant annet Lamars rusproblemer.

Vis mer

- Angrer

Ifølge en kilde til People, som skal være en nær venn av familien, har Lamars tanker gått til Khloé de siste dagene, og han skal angivelig angre bittert på hvordan han behandlet Khloé da de to var gift.

- Lamar har alltid brydd seg om Khloé, og han er fremdeles veldig glad i henne. Han hater at hun er blitt såret igjen, sier kilden, og legger til:

- Han angrer veldig på måten han oppførte seg på da de to var gift, og han synes det er forferdelig at hun skal gå gjennom mer smerte. Han vil gjerne komme i kontakt med henne, for å gi hun kjærlighet og støtte.

- Fremdeles kona mi

Selv om det begynner å bli noen år siden Khloé og Lamar skilte seg, har det gjentatte ganger kommet fram at Lamar tilsynelatende ikke klarer å gi slipp på realitystjernen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

SKILT: Khloé Kardashian og Lamar Odom søkte om skilsmisse i 2013 etter et fire år som mann og kone. Her sammen under en basketballkamp i 2011. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Khloé Kardashian og Lamar Odom søkte om skilsmisse i 2013 etter et fire år som mann og kone. Her sammen under en basketballkamp i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2017, da graviditetsryktene rundt Khloé begynte å svirre, kollapset Lamar på et utested i West Hollywood.

Kilder tett på basketballstjernen hevdet den gang at rusproblemene forverret seg etter skilsmissen, og at han ikke klarte å godta at ekskona tilsynelatende var i et lykkelig forhold med Tristan.

- Han festet hele forrige uke, og har vært helt nede etter å ha hørt om Khloés graviditet. Han sier stadig: «Khloé er fremdeles kona mi», selv etter skilsmissen. Men nå har han virkelig fått et bevis på at hun har gått videre og ikke kommer tilbake til ham, uttalte kilden overfor The Sun den gang.

Faket gravidønske

En av årsaken til skilsmissen skal også ha vært duoens problemer med å få barn.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Eksparet hadde et sterkt ønske om familieutvidelse som tidligere har blitt tydeliggjort på TV i familiens velomtalte realityprogram.

I en av episodene fra juni i 2017 av «Keeping Up With The Kardashians», avslørte Khloé at hun hele veien hadde lurt alle, inkludert eksmannen Lamar, trill rundt:

Hun hadde bare latt som om hun prøvde å bli gravid med Lamar Odom.

Kort tid etter at det ble kjent at ryktene om at Tristan og Khloé ventet barn ble bekreftet, åpnet Lamar opp om sine tanker rundt ekskonas graviditet.

- For å være helt ærlig kunne det ikke skjedd med en bedre person, jeg er virkelig glad på hennes vegne, forteller Lamar, og legger til:

- Hvis hun klarte å ta vare på en voksen mann i fire år, på den måten hun tok vare på meg, vet jeg at hun klarer å ta vare på en baby.

Vis mer

LES OGSÅ: Jakob Oftebro ble pappa for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer