ANGRER: Eksmannen til Khloé Kardashian, Lamar Odom, skal syntes synd på Khloé i den vanskelige tiden. Ifølge en kilde angrer han på måten han oppførte seg på da de var gift. Foto: NTB Scanpix
ANGRER: Eksmannen til Khloé Kardashian, Lamar Odom, skal syntes synd på Khloé i den vanskelige tiden. Ifølge en kilde angrer han på måten han oppførte seg på da de var gift. Foto: NTB ScanpixVis mer

Lamar Odom om Khloé Kardashian:

Får støtte fra eksen

- Det føles forferdelig at hun skal gå gjennom mer smerte.

Omtrent ett år etter at basketballspiller Tristan Thompsons (27) sidesprang skapte kioskveltende overskrifter over hele verden, har 27-åringen igjen skapt furore med enda en utroskapsskandale.

Denne gang med Kylie Jenners (21) bestevenninne, Jordyn Woods (21) - noe som har skapt splid innad i familien.

At de siste dagene har vært vanskelig for Khloé Kardashian (34), som har datteren True (10 måneder) sammen med Tristan, er ikke vanskelig å skjønne. Trist nok - har likevel realitystjernen god erfaring med å komme seg videre, og ut av tunge perioder i livet.

Før 34-åringen traff Tristan var hun i et svært turbulent ekteskap med basketballspilleren Lamar Odom (39). De to søkte om skilsmisse i 2013 etter heftige krangler om blant annet Lamars rusproblemer.

Vis mer

- Angrer

Ifølge en kilde til People, som skal være en nær venn av familien, har Lamars tanker gått til Khloé de siste dagene, og han skal angivelig angre bittert på hvordan han behandlet Khloé da de to var gift.

- Lamar har alltid brydd seg om Khloé, og han er fremdeles veldig glad i henne. Han hater at hun er blitt såret igjen, sier kilden, og legger til:

- Han angrer veldig på måten han oppførte seg på da de to var gift, og han synes det er forferdelig at hun skal gå gjennom mer smerte. Han vil gjerne komme i kontakt med henne, for å gi hun kjærlighet og støtte.

- Fremdeles kona mi

Selv om det begynner å bli noen år siden Khloé og Lamar skilte seg, har det gjentatte ganger kommet fram at Lamar tilsynelatende ikke klarer å gi slipp på realitystjernen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

SKILT: Khloé Kardashian og Lamar Odom søkte om skilsmisse i 2013 etter et fire år som mann og kone. Her sammen under en basketballkamp i 2011. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Khloé Kardashian og Lamar Odom søkte om skilsmisse i 2013 etter et fire år som mann og kone. Her sammen under en basketballkamp i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2017, da graviditetsryktene rundt Khloé begynte å svirre, kollapset Lamar på et utested i West Hollywood.

Kilder tett på basketballstjernen hevdet den gang at rusproblemene forverret seg etter skilsmissen, og at han ikke klarte å godta at ekskona tilsynelatende var i et lykkelig forhold med Tristan.

- Han festet hele forrige uke, og har vært helt nede etter å ha hørt om Khloés graviditet. Han sier stadig: «Khloé er fremdeles kona mi», selv etter skilsmissen. Men nå har han virkelig fått et bevis på at hun har gått videre og ikke kommer tilbake til ham, uttalte kilden overfor The Sun den gang.

Faket gravidønske

En av årsaken til skilsmissen skal også ha vært duoens problemer med å få barn.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Eksparet hadde et sterkt ønske om familieutvidelse som tidligere har blitt tydeliggjort på TV i familiens velomtalte realityprogram.

I en av episodene fra juni i 2017 av «Keeping Up With The Kardashians», avslørte Khloé at hun hele veien hadde lurt alle, inkludert eksmannen Lamar, trill rundt:

Hun hadde bare latt som om hun prøvde å bli gravid med Lamar Odom.

Kort tid etter at det ble kjent at ryktene om at Tristan og Khloé ventet barn ble bekreftet, åpnet Lamar opp om sine tanker rundt ekskonas graviditet.

- For å være helt ærlig kunne det ikke skjedd med en bedre person, jeg er virkelig glad på hennes vegne, forteller Lamar, og legger til:

- Hvis hun klarte å ta vare på en voksen mann i fire år, på den måten hun tok vare på meg, vet jeg at hun klarer å ta vare på en baby.

Vis mer

LES OGSÅ: Jakob Oftebro ble pappa for første gang

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
- Du giftet deg kun med Hailey for å hevne deg på Selena

- Du giftet deg kun med Hailey for å hevne deg på Selena

Mistet både mor, far og storebror

Mistet både mor, far og storebror

Hyller farens kontroversielle tro

Hyller farens kontroversielle tro

- Har lært meg til å blokkere det ut

- Har lært meg til å blokkere det ut

Ny flamme to måneder etter bruddet

Ny flamme to måneder etter bruddet

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

Får kritikk for barnas kosthold

Får kritikk for barnas kosthold

- Helt forjævlig skremmende

- Helt forjævlig skremmende

Feriebildene avslørte misse­dronningens bløff

Feriebildene avslørte misse­dronningens bløff

Slik er forholdet mellom forloveden og ekskona

Slik er forholdet mellom forloveden og ekskona

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255