Får støtte av storesøster

- Hun er en nydelig jente som velger sine egne veier, sier Carina Dahl.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars debuterte Amanda Louise Dahl (18) som glamourmodell for nettstedet Omag.no. Den flotte 18-åringen er datter av TNT-trommeslager Morten «Diesel» Dahl (52) og søsteren til artist og modell Carina Dahl.

På bildene poserer Dahl in undertøyet. Tidligere har pappa Morten sagt at han synes det er helt greit at Amanda velger sine egne veier. Også Carina er stolt av lillesøsteren.

- Amanda er en nydelig jente som velger sine egne veier. Jeg støtter henne i det hun gjør, men jeg er litt masete og sier «ikke gjør det» og «ikke ta bilder med ham». Jeg er nok litt plagsom, men hun har bein i nesa og vet hva hun gjør, sier hun til Seoghør.no.


Dahl, som selv har latt seg fotografere lettkledd, synes ikke det er ubehagelig å se søsteren i bare undertøyet.

- Jeg har jo gjort det selv. Kvinnekroppen er noe av det vakreste som finnes. Bildene er ikke vulgære, de er fine å se på, så det er helt greit.

Carina er selv en travel dame og skriver for tiden musikk både for seg selv og andre artister. I tillegg er hun en av fire jenter i den nye TV2-serien «Tigerstaden».

Amanda har foreløpig ingen musikkambisjoner, men Dahl synes det er hyggelig at familien lar seg inspirere av hverandre.

- Jeg har fulgt i pappas fotspor med musikk og jeg har hatt et sidesprang med det hun gjør nå. Det er hyggelig at familien kan støtte og inspirere hverandre.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trener to ganger om dagen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer