Får støtte av kjæresten

- Jeg gleder meg til å se Nora spille, sier fotballspilleren Stefan Strandberg.

FORELSKET: Håndballspiller Nora Mørk, som stråler i VM for Norge, får nå støtte av kjæresten før den viktige kvartfinalen mot vertsnasjonen Serbia. Foto: Se og Hør
FORELSKET: Håndballspiller Nora Mørk, som stråler i VM for Norge, får nå støtte av kjæresten før den viktige kvartfinalen mot vertsnasjonen Serbia. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Håndballspilleren Nora Mørk (22) har så langt tatt håndball-VM i Serbia med storm.

Larvik-spilleren har dominert banespillet til det norske landslaget og har scoret hele 26 mål i mesterskapet.

I kveld skal Nora gjøre det hun kan for å hjelpe det norske landslaget til semifinale med seier over hjemmenasjonen Serbia i kvartfinalen.

På tribunen får hun nå støtte av kjæresten, Rosenborg-spiller Stefan Strandberg (23).

- Jeg gleder meg til å se Nora spille, sier Strandberg til VG.

Mens Stefan er bosatt i Trondheim, bor Nora på Østlandet. Strandberg har ikke sett kjæresten siden cupfinaletapet for Molde 24.november. Paret møttes på Toppidrettssenterert i Oslo for to år siden. Strandberg spilte da for Vålerenga. Nå har han reist ned til Serbia for å støtte Nora.

- Jeg tror vi er ganske like. Har den samme selvtilliten. Vi er litt gale i hodet begge to. Vi har begge slitt tungt med skader og kommet ut av det igjen. Det er kanskje derfor vi fungerer så godt sammen også, sier Strandberg til avisen.

Kvartfinalen mellom Serbia og Norge spilles i kveld klokken 20.15 og sendes direkte på TV 2.

LES OGSÅ:   Fant lykken med fotball-proff

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer