INNLAGT: Ifølge TMZ skal verdensstjernen Britney Spears ha lagt seg frivillig inn på en klinikk for å jobbe med sine mentale vansker. Kjæresten Sam Asghari hyller avgjørelsen. Foto: NTB Scanpix
INNLAGT: Ifølge TMZ skal verdensstjernen Britney Spears ha lagt seg frivillig inn på en klinikk for å jobbe med sine mentale vansker. Kjæresten Sam Asghari hyller avgjørelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Britney Spears lagt inn til behandling:

Får støtte av kjæresten etter hemmelig innleggelse

- Vi trenger alle litt alenetid.

Publisert

Superstjernen Britney Spears (37) sjokkerte en hel verden da hun i februar 2007 barberte av seg alt håret på hodet og gikk til angrep på en bil med paraply.

Siden den gang er det blitt skrevet mangt og meget om popstjernens mentale helsetilstand, men de siste årene har det tilsynelatende gått bedre med Britney.

Nå viser det seg imidlertid at stjernen har oppsøkt hjelp for psykiske utfordringer nok en gang.

Ifølge TMZ skal den verdenskjente sangeren ha lagt seg inn i skjul for å få hjelp med sin mentale helse.

Preget av farens sykdom

Nettstedet skriver at superstjernen allerede har vært innlagt en uke, og at planen er at hun skal være der en hel måned.

Ifølge nettstedets kilder skal innleggelsen ha sammenheng med faren, Jamie Spears (66), sin sykdomperiode den siste tiden, som angivelig skal ha vært svært vanskelig for Britney. Superstjernens far har vært syk siden i fjor høst, og skal ha gått gjennom to omfattende operasjoner den siste tiden.

Jamie Spears sliter med en alvorlig tarmsykdom og har også opplevd en rekke komplikasjoner knyttet til sykdommen.

Støtte fra kjæresten

I et innlegg på sin Instagram-konto har Britney lagt ut et bilde med bildeteksten: «Vi trenger alle litt tid for oss selv i blant», som ble publisert onsdag kveld norsk tid.

– For et par måneder tilbake ble min far innlagt på sykehus, og døde nesten. Vi er alle så takknemlige for at han overlevde, men han har en lang vei å gå, skrev hun om farens sykdom i et annet Instagram-innlegg fra starten av januar.

Etter Britneys nyeste Instagram-innlegg, tok også kjæresten Sam Asghari til sosiale medier - tilsynelatende for å hylle kjærestens beslutning om å legge seg inn til behandling.

- Det er ikke svakhet, det er et tegn på absolutt styrke. Folk burde bare bli inspirert av dette, det blir i hvert fall jeg, skriver han på Instagram.

Trakk seg tilbake

Kilder nær stjernen har tidligere uttrykt bekymring for hva som kan skje dersom faren dør.

I starten av januar kom også den overraskende beskjeden om at Britney Spears (37) hadde tatt pause fra popkarrieren på ubestemt tid - på grunn av farens sykdomsbilde.

Faren skal også ha vært en svært god støtte for Britney under hennes svært mye omtale sammenbrudd i 2007. Da ble hun satt under farens vergemål, en ordning som siden ble permanent.

Hvis faren hennes går bort, er Britneys nærmeste visstnok usikre på hvordan stjernen vil klare seg, skrev E Online i starten av januar.

- Under farens hjelp og veiledning har Britney kommet seg tilbake på høyden på oppsiktsvekkende vis. Hun har gått fra et sammenbrudd der hun barberte av seg håret og mistet ansvaret for barna sine, til i dag - hvor hun har utsolgte show i Las Vegas. Det er takket være faren hennes, uttalte en kilde til Radar Online den gang.

Britney har tidligere uttalt at hun er veldig takknemlig for all støtten og hjelpen hun har fått fra faren sin gjennom tidene.

Åpnet opp om sammenbruddet

Det var som nevnt i 2007 ting virkelig begynte å gå galt for Britney Spears.

Som tidligere nevnt fulgte hennes mange unge fans med fra sidelinjen mens Britney blant annet ble avbildet på byen uten truse, barberte av seg håret, angrep en bil med paraply og kjørte bil med sin sønn Sean Preston på fanget, mens han fortsatt var en baby.

Nedturen endte med et brak, da Britney i 2008 ble innlagt til psykiatrisk behandling, og fikk diagnosen bipolar lidelse.

Vis mer

Samme året tok hun bladet fra munnen om problemene som hadde fulgt henne det foregående året. Ikke bare ble hun fratatt barna, men hennes far tok over økonomien hennes som datterens verge.

- Jeg gikk gjennom så mye med barna mine og Kevin på tidspunktet. Han bare forlot meg og jeg var knust, sa hun i et intervju med MTV i 2008.

- Folk trodde at jeg hadde blitt gal, men folk barberer hodene sine hele tiden. Jeg gikk gjennom mye, men det var egentlig bare jeg som hadde en rebelsk periode, eller at jeg følte meg fri, sa Spears videre i intervjuet.

LES OGSÅ: Trakk seg på grunn av forholdet til Mel B

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer