Mitt dansecrew: Premiere Eskil Pedersen med Cre8.  Foto: Mitt dansecrew
Mitt dansecrew: Premiere Eskil Pedersen med Cre8. Foto: Mitt dansecrewVis mer

Får stemmehjelp fra Ap-vennene

- Jeg blir skuffet hvis jeg ryker i kveld, sier «Mitt dansecrew»-aktuelle Eskil Pedersen til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Den tidligere AUF-lederen Eskil Pedersen (30)  står i faresonen for å bli den første som ryker ut av TV 2-programmet «Mitt dansecrew», etter at han og artisten Lise Karlsnes fikk færrest stemmer i forrige uke.

Til Seoghør.no sier Eskil at han er innstilt på å gjøre alt han kan for å unngå at det skal skje.

- De siste ukene har vært harde, fordi jeg har begynt i ny jobb i Nortura og brukt kveldene på å danse. Det har ikke blitt mye tid til familie og venner.

TETT FORHOLD: Eskil Pedersen sier han har fått et tett forhold til sitt dansecrew «Cre8», som hjelper ham i «Mitt dansecrew». Foto: Mitt dansecrew
TETT FORHOLD: Eskil Pedersen sier han har fått et tett forhold til sitt dansecrew «Cre8», som hjelper ham i «Mitt dansecrew». Foto: Mitt dansecrew Vis mer

- Men når man først begynner på  treningen er det veldig gøy, og jeg vil ikke minst gå videre på grunn av dansecrewet mitt, som jeg har blitt veldig godt kjent med og som er utrolig dyktige.

Pedersen fikk blandete tilbakemeldinger etter sin debut i «Mitt dansecrew», men sier til Seoghør.no at han er fornøyd med egen innsats.

- Jeg konkurrerer med sju andre som imponerer meg stort. Dessuten hadde jeg ikke noen danseerfaring før jeg ble med på dette, så fra å starte på null, så har jeg lært mye.

- Jeg tror mange kan kjenne seg igjen i det, og får håpe at seerne ser på meg som «folkets alibi» og stemmer på meg, sier han med et smil.

Flere av Eskils venner i Arbeiderpartiet har gjort sitt ytterste for å støtte ham videre i konkurransen.

- Jeg har fått mange lykkeønskninger og flere har sagt at de har stemt på meg. Blant annet har nestleder Helga Pedersen sagt at hun har stemt på meg.

FÅR STØTTE AV VENNENE:  Eskil Pedersen sier Ap-nestleder Helga Pedersen er en av hans partivenner som har stemt på ham i «Mitt dansecrew». Her gratulerer han sammen med Trond Giske, Anniken Huitfeldt, Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre Helga med 40-års dagen i 2013. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
FÅR STØTTE AV VENNENE: Eskil Pedersen sier Ap-nestleder Helga Pedersen er en av hans partivenner som har stemt på ham i «Mitt dansecrew». Her gratulerer han sammen med Trond Giske, Anniken Huitfeldt, Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre Helga med 40-års dagen i 2013. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer

TV 2-ankeret Susanne Wergeland - som også deltar i «Mitt dansecrew» har tidligere utpekt Thomas «Finger'n» Gullestad som sin argeste konkurrent.

Eskil Pedersen vil ikke røpe hvem han frykter mest.

- Alle er flinke, og jeg vet ikke om jeg vil navngi hvem jeg ser på som favoritt til å vinne. Men jeg ble overrasket over at Lise Karlsnes fikk så få stemmer. Jeg synes hun har vært veldig dyktig, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Sliter med søvnen før dansecrew-debuten