Får stemmehjelp fra Ap-vennene

- Jeg blir skuffet hvis jeg ryker i kveld, sier «Mitt dansecrew»-aktuelle Eskil Pedersen til Seoghør.no.

Mitt dansecrew: Premiere Eskil Pedersen med Cre8.  Foto: Mitt dansecrew
Mitt dansecrew: Premiere Eskil Pedersen med Cre8. Foto: Mitt dansecrew Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere AUF-lederen Eskil Pedersen (30)  står i faresonen for å bli den første som ryker ut av TV 2-programmet «Mitt dansecrew», etter at han og artisten Lise Karlsnes fikk færrest stemmer i forrige uke.

Til Seoghør.no sier Eskil at han er innstilt på å gjøre alt han kan for å unngå at det skal skje.

- De siste ukene har vært harde, fordi jeg har begynt i ny jobb i Nortura og brukt kveldene på å danse. Det har ikke blitt mye tid til familie og venner.

- Men når man først begynner på  treningen er det veldig gøy, og jeg vil ikke minst gå videre på grunn av dansecrewet mitt, som jeg har blitt veldig godt kjent med og som er utrolig dyktige.

Pedersen fikk blandete tilbakemeldinger etter sin debut i «Mitt dansecrew», men sier til Seoghør.no at han er fornøyd med egen innsats.

- Jeg konkurrerer med sju andre som imponerer meg stort. Dessuten hadde jeg ikke noen danseerfaring før jeg ble med på dette, så fra å starte på null, så har jeg lært mye.

- Jeg tror mange kan kjenne seg igjen i det, og får håpe at seerne ser på meg som «folkets alibi» og stemmer på meg, sier han med et smil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer