Får spørsmål om hun ikke skjemmes over kroppen

Men Charter-Hilde bryr seg ikke om de stygge kommentarene.

BEGYNNER Å TRENE: Hilde Skovdahl skal nå i gang med livsstilsendring. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
BEGYNNER Å TRENE: Hilde Skovdahl skal nå i gang med livsstilsendring. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hilde Skovdahl (49) skal med hjelp av treningskjeden Elixia og en personlig trener gjennom et program kalt «Ekstrem forvandling på 6 uker».

- Jeg har lagt på meg litt og har vært lei meg i en periode, men nå ønsker jeg å starte på et nytt kapittel i livet – med ny livsstil og ny energi, sier Charter-Hilde til Her og Nå.

Stygge kommentarer om vekt går imidlertid ikke innpå den blide «Charterfeber»-deltakeren.

- Mange har spurt meg hvordan jeg klarer å stille opp på TV i badedrakt – uten å skjemmes over kroppen min. Men det har jeg ikke tenkt på som et problem. Jeg er klar over at jeg har litt ekstra, men jeg har lært meg å gjøre det beste ut av hver dag – uansett.

- Jeg er en person som elsker utfordringer. Da skal ikke vekten være det som stopper meg. Dessuten er bading det aller morsomste jeg vet, sier hun til Her og Nå.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Begynte å gråte da jeg hørte om Sveins dom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer