SJEKKES OPP: Både Rolf Kristian (til venstre) og Ole Christoffer har opplevd å bli sjekket opp av menn etter suksessen med "Mannen som elsket Yngve".
SJEKKES OPP: Både Rolf Kristian (til venstre) og Ole Christoffer har opplevd å bli sjekket opp av menn etter suksessen med "Mannen som elsket Yngve". Vis mer

Får spørsmål om de er et par

- Vi blir sjekket opp av gutter, sier Rolf Kristian Larsen og Ole Christoffer Ertvaag.

SEHER.NO: Den norske filmen "Mannen som elsket Yngve", basert på Tore Renbergs sukessroman, ble en stor hit da den gikk på norske kinoer i vår.

Og hovedrolleinnehaverne i filmen, Rolf Kristian Larsen (25) og Ole Christoffer Ertvaag har virkelig fått merke at de har blitt rikskjendiser takket være filmen, og det på flere måter enn at de blir gjenkjent på gaten, skriver VG.

I filmen spiller Rolf Kristian spiller Jarle, en ung gutt som forelsker seg i nykommeren Yngve, spilt av Ole Christoffer, og selv om Larsen er sammen med Ida Elise Broch og Ertvaag også foretrekker jenter, blir de stadig forsøkt sjekket opp av gutter.

Og flere tror i tillegg at de er et par.

- Vi har fått spørsmål om vi er et par, sier Larsen til VG.

Ertvaag på sin side har fått flere kommentarer fra folk på Facebook.

- Det var noen gutter som tydeligvis synes jeg var søt, humrer han.

Men selv om folk tror de er et par, eller gutter forsøker å sjekke dem opp, synes ikke de to kompisene, som har kjent hverandre siden barndommen, at det er et stort problem.

- Det er absurd at legning skal spille noen rolle. Altfor mange mennesker er opptatt av å plassere folk og finne noe som er feil. Noen ganger føles det håpløst at man må vente på at holdningene dør ut, sier Larsen til VG.

Ertvaag er enig med kompisen.

- Altfor mange må absolutt putte en merkelapp på folk, sier han.

Og gutta synes det er flott at de har kunnet være med på å lage en film som er meningsfull for mange mennesker.

- Historien er aktuell overalt. Uansett språk eller kultur vil jeg si den er universell. Holdningene er ulike i forskjellige land, og mange har fortsatt lang vei å gå, sier Larsen, og legger til:

- Den eneste forskjellen på en homofil og en heterofil er at den homofile liker en av samme kjønn, mens en heterofil liker en av motsatt kjønn. Det er ikke mer enn det.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Gikk rundt med havregrøt på hodet!