POPULÆR: - Jeg får jeg en og annen sms i ny og ne. Så ærlig må jeg være, det har jo hendt at jeg får noen spørsmål fra damer som vil treffe meg, sier Svein Østvik til Seher.no. Foto: Stella Pictures
POPULÆR: - Jeg får jeg en og annen sms i ny og ne. Så ærlig må jeg være, det har jo hendt at jeg får noen spørsmål fra damer som vil treffe meg, sier Svein Østvik til Seher.no. Foto: Stella PicturesVis mer

Får sms-er fra villige damer

- Hvis innholdet er spennende, skal jeg ikke si annet enn at det er en opptur, sier Svein Østvik.

Se videointervjuet med Svein Østvik nederst i saken!

NYDALEN (SEHER.NO): Fire programmer er overstått i høstens "Skal vi danse", og så langt er det Anita Valen de Vries, Elin Tvedt, Ole Klemetsen og Ellen Arnstad som har måttet forlate det svært populære danseprogrammet.

Én som fortsatt er med - og som har imponert kraftig på parketten - er Svein Østvik (47), også kjent som "Charter"-Svein.

"Charter"-Svein er derimot blitt til Danse-Svein. Og den mer ordentlige Svein har også gjort at han får henvendelser fra en litt annen "målgruppe" enn tidligere.

- Alle som er interesserte i meg vil jo ha tilbake det håret, den hockeysveisen og noen lurvete klær. Jeg kjøper ikke klær på merkestasjoner, men i dag hadde jeg på meg Armani! Nei, jeg må nok tilbake til normale Svein hvis jeg skal få meg dame, smiler den humørfylte 47-åringen til Seher.no.

Spøk til side: Svein Østvik innrømmer nemlig at singeltilværelsen - og det faktumet at han er en del av årets "Skal vi danse" - gjør at han blir kontaktet av kjærlighetssyke kvinner rundt om i landet.

- Jeg får jeg en og annen sms i ny og ne. Så ærlig må jeg være, det har jo hendt at jeg får noen spørsmål fra damer som vil treffe meg. Men jeg har ikke tid jeg vet du, jeg trener jo så mye, forteller han.

- Blir du ikke litt smigret når damer tar kontakt med deg på den måten?

- Jo, jo, er du gæren! Jeg er ikke noe mer enn et menneske, det er jo dødsmorsomt noen ganger. Hvis innholdet er litt spennende, så skal jeg ikke si noen annet enn at det er en liten opptur i hverdagen.

Lørdag danset Svein paso doble. Etterpå strålte han det stilige antrekket sitt, et antrekk han kanskje ikke følte seg hundre prosent komfortabel i. Eller?

- Du skal jo vise kjønnsorganene når du danser Paso doble, vet du. Man må liksom fram med hele utstyret, det er det som er greia! Nei da, det er gøy - og dette er kult det altså, ler han på sedvanlig Svein-vis.

- Du er glad i utringninger, Svein?

- Ja, jeg er jo litt småfornøyd med kroppen min. Nå sier alle at jeg har fått så fin kropp, så jeg må jo snart begynne å tro på dem, smiler Svein Østvik, som også avslører at han har gått ned mellom seks og syv kilo, til Seher.no.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

LES OGSÅ: - Jeg har vurdert å trekke meg

Se videointervjuet med Svein Østvik her:[obj:media:8093]