Justin Bieber:

Får slakt for sin «nye» sveis

Vekker skepsis blant fansen. 

SAMME SVEIS SYV ÅR ETTER: Bieber kjører en comeback på hårsveisen han hadde da han slo gjennom for fullt i 2010. Det skiller hele syv år mellom disse bildene. Foto: NTB Scanpix
SAMME SVEIS SYV ÅR ETTER: Bieber kjører en comeback på hårsveisen han hadde da han slo gjennom for fullt i 2010. Det skiller hele syv år mellom disse bildene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Nytt år, nye muligheter og «ny» sveis på Justin Bieber (22).

Da popstjernen slikket sol på Barbados i romjula, var det etter alt å dømme flere som fikk bakoversveis av Biebers nye hårsveis.

Her dukket han nemlig opp med en svært så gjenkjennelig manke for mange Bieber-fans. En sveis som sikkert også ble lagt merke til allerede i starten av desember, da Bieber opptrådte på Jingle Ball i New York.

Det er uansett påtakelig at Bieber har valgt å «gjenopplive» bollesveisen han hadde som uskyldig tenåringsgutt i år 2010.

VOKSEN, MEN...: Justin Bieber har fått muskler og tatoveringer siden forrige gang han gikk med bollesveisen sin. Foto: Xposure / NTB Scanpix
VOKSEN, MEN...: Justin Bieber har fått muskler og tatoveringer siden forrige gang han gikk med bollesveisen sin. Foto: Xposure / NTB Scanpix Vis mer

Skeptiske fans

Selv om hårsveisen hans kanskje vekker gode minner for enkelte, er det mange som er skeptiske til hans «nye look».

- Justin, du er 22 år og blir 23 i mars. Den frisyren er ikke deg i det hele tatt, og det har den heller aldri vært, skriver en fan på TMZ.com.

Andre igjen tror at hårsveisen skyldes at Bieber er i ferd med å miste håret.

- Han får hårtransplantasjoner. Sveisen dekker den fremste delen av hårfestet hans. Hårfargen han har nå skjuler også hår så er blitt tynnere, hevder en annen.

Den svenske avisen Expressen har også omtalt fansens kritikk av Biebers «nye» frisyre.

Hektiske år

Det var i 2010 at Biebers gjennombrudd kom for fullt. Han ble kåret til årets artist under American Music Awards, og var dessuten den mest googlede kjendisen det året. Debutalbumet «My World 2.0» ble sluppet samme året, og hiten «Baby» tok verden med storm.

2010 var altså et godt år for den da 16 år gamle popstjernen, som på det tidspunktet ikke visste hva han hadde i vente.

Det har vært syv hektiske år med oppturer og nedturer. Kanskje Bieber savner den gryende suksessen i starten av karrieren sin så mye at han nå har valgt å anlegge samme sveis som den gang?

POPULÆR SVEIS: Justin sjarmerte et hav av jenter med denne sveisen som han sverget til i 2010. FOTO: AP Photo/Chris Pizzello/ NTB Scanpix
POPULÆR SVEIS: Justin sjarmerte et hav av jenter med denne sveisen som han sverget til i 2010. FOTO: AP Photo/Chris Pizzello/ NTB Scanpix Vis mer

Motstand og slåsskamper

De siste par årene har Bieber begynt å slite med stjernestatusen, og fansen synes han oppfører seg rart. Han fikk mange reaksjoner da han ble avbildet i en park barbeint mens hans matet fugler, og da han ble observert sittende i en tre.

22-åringen møter også mye motstand fra dyrevernere, spesielt etter han dukket opp i en gigantisk pelsjakke i L.A. i desember.

I november gikk det også ei kule varmt for Bieber da han var på vei ti til Palau Sant Jordi-arenaen i den spanske byen. Ifølge Daily Mail slo 22-åringen til en mannlig fan, som prøvde å få kontakt med ham. Det ble en blodig affære.

Og i mai 2016 klikket han på en mann som spurte om venninnene hans kunne få en autograf og et bilde sammen med superstjernen. Dette skjedde en måned etter at Bieber delte en lengre tekst på Instagram om at han ikke ønsket å ta bilde fans lenger.

«Hvis du tilfeldigvis ser meg ute et sted, vær klar over at jeg ikke kommer til å stille opp på bilde. Jeg er ferdig med å ta bilder. Det har kommet til et punkt der jeg føler meg som et dyr i en dyrehage, og jeg ønsker å beholde forstanden min. Jeg skjønner at folk vil bli skuffet, men jeg skylder ingen et bilde» skrev Bieber i innlegget (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

Nå spørs det om Justins throwback-hårsveis er et tegn på at han ønsker seg tilbake til sine mer uskyldige dager, da han slapp å forholde seg til skandaleoverskrifter og slåsskamper.

NY SVEIS: Justins nye sveis skaper reaksjoner blant fansen. FOTO: M WRIGHT-P SCOTT / XPOSURE/NTB Scanpix
NY SVEIS: Justins nye sveis skaper reaksjoner blant fansen. FOTO: M WRIGHT-P SCOTT / XPOSURE/NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Avlyser planene om bryllup