Justin Bieber:

Får slakt av fansen etter ny kleskolleksjon

- Prisene er sinnsyke.

<strong>FÅR KRASS KRITIKK:</strong> Justin Biebers (24) nye kleskolleksjon-lansering har ikke gått upåaktet hen hos fansen. Her med kona Hailey Bieber (22) Foto: NTB Scanpix
FÅR KRASS KRITIKK: Justin Biebers (24) nye kleskolleksjon-lansering har ikke gått upåaktet hen hos fansen. Her med kona Hailey Bieber (22) Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tenåringsidolet Justin Bieber (24) ble kjent for en hel verden da han som trettenåring slo gjennom med den legendariske låta «Baby», og på den måten sang seg inn mange ungpikers hjerter.

Siden den gang har 24-åringen hatt en trofast fanskare som har fulgt hans opp- og nedturer gjennom hans snart ti år lange artistkarriere.

Mye har skjedd siden den gang, og Bieber har også vist at han har andre talenter enn kun en god sangstemme. Popstjernen har nemlig en sterk sans for mote.

I fjor høst kom nyheten om at han skal lansere sitt eget klesmerke, og nå har han altså markert seg som designer.

Artikkelen fortsetter under bildet.

<strong>I EGET DESIGN:</strong> Her er Justin Bieber og kona Hailey avbildet i Los Angeles i fjor. Legg merke til stjernens genser, som er fra hans egen kolleksjon. Foto: NTB Scanpix
I EGET DESIGN: Her er Justin Bieber og kona Hailey avbildet i Los Angeles i fjor. Legg merke til stjernens genser, som er fra hans egen kolleksjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fansen er derimot ikke nådige med kritikken av Biebers nyeste kleskolleksjon, som har fått navnet «House of Drew», inspirert av Justins mellomnavn; Drew.

Se dette innlegget på Instagram

open house link in bio

Et innlegg delt av Drew House (@drewhouse)

- Prisene er sinnsyke

Det amerikanske nettstedet Page Six skriver nemlig at mange fans er misfornøyde med kolleksjonens priser.

Klærne, som for det meste består av plagg i beige fløyel, har nemlig en for stiv pris - ifølge fansen. Dersom du er interessert i en helt vanlig t-skjorte, må du ut med rundt 315 norske kroner. For et par beige fløyelsbukser ligger prisen på rundt tusenlappen.

I tillegg inneholder også kolleksjonen mer eksklusive plagg som koster flere tusen kroner.

Nå raser fansen i kommenterfeltene over det de mener «sinnsyke» priser.

- Finnes det en seksjon for folk som ikke har noen penger? er en av kommentarene.

- Prisene er sinnsyke, konstaterer en annen, som også får støtte av andre fortvilte fans:

- Dette kan du beholde selv. Farvel, er noen av de krasse tilbakemeldingene.

Kleskolleksjonen inneholder for det meste gule og lyse klær, og mange av plaggene bærer en signifikant gul smiley med påskriften «drew».

Da klesmerket ble lansert i fjor, inneholdt de et par flip flops til kun fem dollar. Dette er derfor noe av grunnen til at flere ble så overrasket over de stive prisene.

Vis mer

Bryllupsforviklinger

Det er imidlertid ikke bare Justin Biebers nye kleskolleksjon som har fått oppmerksomhet den siste tiden.

Det mye omtalte forholdet til modellen Hailey Baldwin (22) har nemlig blitt viet stor spaltepalss i medier verden over siden duoen forlovet seg i fjor sommer.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I månedene som fulgte, begynte også ryktene om et eventuelt giftemål å svirre.

I november i fjor forandret Hailey etternavnet sitt på Instagram fra Baldwin til Bieber, og siden den gang har Justin omtalt henne som «sin kone». Og i anledning feiringen av Thanksgiving, bekreftet popstjernen ekteskapsinngåelsen i et innlegg på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

My wife is awesome

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Til tross for at turtelduene allerede er gift juridisk sett, har de fremdeles ikke hatt noen bryllupsfest for familie og venner. Nylig skrev Page Six at en feiring snart står for døren, og at den store dagen mest sannsynlig skulle finne sted i slutten av måneden.

- Popstjernen og Hailey Baldwin har gitt beskjed til familie og venner om å holde av torsdag 28. februar. De har foreløpig ikke fått vite hvor bryllupsfesten vil finne sted, sa en venn av paret til nettstedet.

Video fra da Orlando Bloom og Justin Bieber sloss på utested. Video: All OverPress Vis mer Vis mer

Ifølge Page Six skulle det foreløpig hemmelige bryllupslokalet allerede være ferdig pyntet, og danserne som skal opptre på festen var angivelig i full gang med å øve.

Det viste seg imidlertid at datoen for bryllupsfesten trolig ikke stemmer, da Justin og Hailey visstnok har bestemt seg for å utsette sin andre bryllupsseremoni, meldte TMZ nylig.

Ifølge TMZ har de blitt fortalt av kilder at Justin og Haileys bryllupsmarkering altså ikke vil finne sted med det første. De to turtelduene vil gjerne planlegge bryllupet ned til hver minste detalj, og gi gjestene beskjed ganske lang tid i forveien.

LES OGSÅ: Bieber-eks knyttes til ettertraktet kjekkas

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer