Synnøve Skarbø:

Får slakt: - Ekstremt overdådig

I TVNorge-programmet «Synnøve rydder opp - kjendis» er det spesielt et kjendishjem som fanger programleder Synnøve Skarbøs oppmerksomhet.

BLI MED HJEM: Synnøve Skarbø drar hjem til blant andre Per og Bahareh i sitt nye ryddeprogram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det blir store kontraster og to helt forskjellige roller denne høsten. Det er egentlig perfekt!

Synnøve Skarbø (49) slipper ut en latter over telefonlinjen.

Denne høsten er 49-åringen å se kledd i paljetter og glitter på dansegulvet i TV 2-flaggskipet «Skal vi danse», og blant støv og rot som programleder i andre sesong av sitt eget ryddeprogram, denne gangen med kjendiser, «Synnøve rydder opp – kjendis» på TVNorge - som for øvrig har premiere mandag.

Ryddet i eget liv

Synnøve Skarbø har vært ryddeguru etter at hun bokdebuterte med «Synnøves system: Slik ryddet jeg meg lykkelig» i 2016. Boken beskriver hvordan hun klarte å rydde seg ut av den tøffe tiden etter både fødselsdepresjon og at hun mistet programlederjobben i TVNorge.

- Min teori er at det hjelper på psyken å ha det ryddig rundt seg. Det er ingen vidunderkur mot depresjon, man må gjøre andre ting for å få bukt med akkurat det, men for meg er det saliggjørende å rydde i rotet. Rydding hjelper deg å sortere i vanskelige tanker. Og det er mer stabilt i livet mitt nå, etter at jeg tok grunnryddingen for flere år siden, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer