Får skryt for plakat-stunt

Emma Stone og Andrew Garfield ønsket at andre skulle få oppmerksomheten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Emma Stone (23) og Andrew Garfield (29) brukte kreativiteten da de så at paparazzier ventet for å ta bilder av dem.

Med plakater foran ansiktet forlot de en restaurant, og satte seg inn i en ventende drosje. Da drosjeturen var over, var det flere paparazzier som tok bilder utenfor, og paret gjentok plakat-stuntet.

«Vi fant akkurat ut at det var paparazzier utenfor restauranten vi spiste på. Så hvorfor ikke benytte sjansen til å gi oppmerksomhet til organisasjoner som trenger og fortjener det: wwo.org og gildasclubnyc.org. Ha en fin dag!» stod det på plakatene.

Etter stuntet ventet det ros til skuespillerne.

«For en smart måte å bruke kjendisstatusen til noe bra. Vi kan ikke hate dem for at de ønsker å rette oppmerksomhet til viktige organisasjoner», skriver nettstedet PerezHilton.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kastet opp da kjæresten dumpet henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer