Khloé Kardashian:

Får skryt av eksen

- Vi hadde et sykt bra forhold.

KORT FORHOLD: Khloé Kardashian og rapperen French Montana var sammen en kort periode i 2014. Foto: NTB Scanpix
KORT FORHOLD: Khloé Kardashian og rapperen French Montana var sammen en kort periode i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er godt kjent at Khloé Kardashian (35) har hatt et trøblete kjærlighetsliv, og «Keeping up with the Kardashian»-stjernen har de siste årene skapt store overskrifter rundt sine tidligere forhold.

Fra 2009 til 2016 var hun gift med den tidligere basketballspilleren Lamar Odom (33), selv om de to avsluttet forholdet et par år før de skrev under skillsmissepapirene.

De seneste årene har Khloé vært i et forhold med basketspilleren Tristan Thompson (28), som hun har datteren True (1) sammen med. Heller ikke dette forholdet har vært en dans på roser, og etter et offentlig trekantdrama tok dette forholdet slutt tidligere i år.

Godt forhold

Basert på de to ovennevnte eksene, kan det se ut til at Khloé Kardashian har en type når det kommer til menn. Både Lamar og Tristan er nemlig basketspillere, men hun har også datet menn med andre yrker.

Det er spesielt én eks som skiller seg ut, rapperen French Montana (34). Han og Khloé hadde et kort, men bra forhold, skal vi tro rapperen - som den dag i dag bare har gode ord å dele om eksen sin.

Det er i et intervju med Haute Living at han skryter av 35-åringen.

Khloé og French Montana ble for første gang observert sammen kort tid etter bruddet mellom henne og Lamar Odom ble kjent tilbake i 2013. De valgte å innlede et forhold på vårparten 2014, men allerede samme høst ble det meldt at Khloé hadde valgt å slå opp med rapperen.

EKSKJÆRESTER: Khloé Kardashian og French Montana datet i et halvt års tid, og var ofte å se sammen. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Khloé Kardashian og French Montana datet i et halvt års tid, og var ofte å se sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg og Khloé kommer alltid til å være venner, og familien vår forblir nære, forteller French Montana i det ferske intervjuet, og fortsetter:

- Jeg føler vi hadde et skikkelig bra forhold. Det var ikke noe dårlig blod. Ingen gjorde noe mot den andre som gjorde at vi ikke kunne komme oss ut av det som venner.

Ikke bare en flørt

Rapperen er ikke i tvil om at dette ikke bare var en rask flørt. Han konstanterer at kjærligheten han og Khloé Kardashian hadde var ekte.

- Når kjærligheten er slik som vår var, kommer kjærligheten til å forbli slik, fastslår 34-åringen.

KORT FORHOLD: Khloé og rapperen ble ofte observert sammen i løpet av den korte tiden de datet. Foto: NTB Scanpix
KORT FORHOLD: Khloé og rapperen ble ofte observert sammen i løpet av den korte tiden de datet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han forteller videre at han er glad for at de to har bevart vennskapet.

- Et vennskap etter et forhold er noe som kan være veldig vanskelig å få til, og jeg er veldig glad for at vi har klart det.

Utroskapsskandaler

Da det ble kjent at Khloé og Tristan Thompson var et par i 2016, var familien overlykkelig over at Khloé endelig hadde funnet kjærligheten.

Hun flyttet etter hvert inn hos Thompson i Cleveland, og dermed vekk fra Kardashian-familien - som er bosatt i Calabasas i Los Angeles.

UTRO: Thompson var utro mot Khloé ved flere anledninger. Foto: NTB Scanpix
UTRO: Thompson var utro mot Khloé ved flere anledninger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2018 kom datteren True til verden, men starten på småbarnslivet ble ikke slik Khloé hadde forestilt seg etter mange år med et ønske om å stifte familie.

Dagen før fødselen fikk hun vite at Tristan Thompson hadde hatt flere affærer, og senest samme uke som deres datters ankomst ble han observert kyssende med en annen kvinne på et utested i New York.

Khloé så forbi sidespranget, og fortsatte å være sammen med Thompson. I februar tidligere i år ble derimot alt snudd på hodet da Thompson og Jordyn Woods (21) ble intime på en privat hjemmefest.

Woods var på dette tidspunktet kanskje best kjent som Khloés yngre søster Kylie Jenner (22) sin bestevenninne. Nettopp dette var en utløsende faktor for Khloé, som endte forholdet med barnefaren.

View this post on Instagram

☁️Let’s Dream in the clouds ☁️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Rusproblemer

Forholdet til Tristan Thompson var ikke det første som skapte problemer for Khloé. Også ekteskapet til den tidligere NBA-spilleren Lamar Odom var fylt med både rusproblemer og utroskap.

PROBLEMATISK: Khloé og Lamar møtte på store problemer i ekteskapet sitt. Foto: NTB Scanpix
PROBLEMATISK: Khloé og Lamar møtte på store problemer i ekteskapet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Odom skal angivelig ha begynt å ruse seg i 2006, da hans nyfødte sønn døde. Rusproblemene skal imidlertid ikke ha stoppet Khloé fra å gifte seg med ham etter bare tre uker sammen i 2009.

Til tross for rusavhengighet og utroskap stilte Khloé alltid opp for Lamar. Selv etter at forholdet var over hadde de jevnlig kontakt.

Vis mer

I 2015 kom nyheten om at Lamar Odom (35) ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada i USA. Han havnet i koma og det ble funnet narkotiske stoffer i kroppen hans. Dette ble både Khloé og resten av Kardashian-familien dypt berørt av.

Khloé var utrøstelig på dette tidspunktet og forlot ikke siden hans på sykehuset. Lamar kom seg etter hendelsen og har i dag også funnet kjærligheten på ny.

LES OGSÅ: - Fansen er overbevist om at Khloé har operert seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer