«Paradise Hotel» 2017:

Får sjokk når bestevennen sjekker inn på Paradise Hotel

- Jeg «blacket» helt ut, jeg skjønte ingenting.

RØRT TIL TÅRER: «Paradise»-deltaker Martine Lunde ble rørt til tårer da hun så hvem som var den nye gjesten på hotellet: Bestevenninne Isabelle Eriksen. Video: TV 3 Vis mer

(Seoghør.no): Mandag sjekker det inn en ny deltaker på Paradise Hotel. Det er Isabelle Eriksen (20) fra Oslo - og hun kjenner en av de andre deltagerne godt fra før av.

Isabelle er nemlig bestevennen til Martine Lunde. De to ser hverandre nesten daglig utenfor luksushotellet i Mexico.

- Martine Lunde og jeg er bestevenner. Vi var på førsteintervju sammen, men bestemte oss tidlig for at vi ikke skulle fortelle hverandre noe om «Paradise» videre. Da jeg først så Martine inne på hotellet ble jeg utrolig glad, sier Isabelle til Seoghør.no.

SJEKKER INN: Isabelle Eriksen fra Oslo. Foto: TV3
SJEKKER INN: Isabelle Eriksen fra Oslo. Foto: TV3 Vis mer

Det var riktignok ikke helt uventet at den gode venninnen allerede befant seg på luksushotellet.

  • Se video fra Isabelle Eriksens innsjekk øverst i saken!

- Jeg hadde selvfølgelig en liten anelse da Martine ikke svarte meg på noen uker, men jeg var ikke 100% sikker på at hun var i Mexico.

I likhet med Martine Lunde, er Isabelle populær på Instagram. Hun har for øyeblikket nærmere 30.000 følgere.

- Jeg skjønte ingenting

Martine Lunde sier til Seoghør.no at hun først var skeptisk da Triana sa at det skulle sjekke inn en ny jente på hotellet.

Da hun innser at det er hennes beste venninne som spaserer inn foran deltakerne, forsvinner skepsisen raskt. Martine spretter opp fra sofaen og omfavner Isabelle med en bamseklem.

- Jeg «blacket ut» i noen sekunder, jeg skjønte ingenting. Jeg bare løp bort til henne. Jeg fikk helt sjokk. Jeg satt og ristet etterpå, forteller Martine.

I motsetning til Morten Botten og Martine Johansen, som holdt samboerskapet hemmelig for de andre deltakerne, røpte Martine Lunde umiddelbart at hun var en god venn av Isabelle.

- Det er ganske umulig å holde vennskapet hemmelig. Det hadde vært rart om jeg bare skulle ha sittet der og ikke ha sagt noen ting. Jeg kjente dessuten flere på hotellet fra før av, som visste at Isabelle var bestevenninnen min.

Det er riktig nok ikke bare lett å plutselig ha en bestevenn inne på «Paradise Hotel». Det tar nemlig ikke lang tid før man blir sett på som en trussel av de andre deltakerne.

- Nei, de fleste mente at det var en fordel og ville splitte oss med en gang. For oss var det en fordel, men alle andre så på oss som en trussel. Derfor var det både en fordel og en ulempe, sier Martine hemmelighetsfullt.

Saken fortsetter under bildet.

FORNØYD: Martine Lunde var storfornøyd da bestevennen plutselig sjekket inn på «Paradise Hotel». Foto: TV3
FORNØYD: Martine Lunde var storfornøyd da bestevennen plutselig sjekket inn på «Paradise Hotel». Foto: TV3 Vis mer

Spesiell utsjekk

Forrige ukes parseremoni ble litt utenom det vanlige. Sophie Vågsæter tenkte at sjansene hennes for å bli hotellet var minimale, og hun overrasket derfor «alle» da hun frivillig pakket kofferten.

Vågsæter var partner med Morten Botten (20) den siste tiden, men hun følte seg etter hvert usikker da hun oppdaget at han hadde taktiske samtaler med noen av de andre jentene.

- Da jeg skjønte at Morten ikke klarte å stå imot en så stor gruppe og begynte å høre på dem, slo tanken meg: «Ikke søren om de skal sende meg hjem», sa hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Jay Z flyktet fra huset i frykt for babyenes helse

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!