«Real Housewives of Beverly Hills»:

Får sjokk: - Hva er det som skjer?

Realitykollegene skjønner ingenting når Erika Jayne forteller om skilsmissen med Tom Girardi i realityprogrammet.

OVERRASKET: Realitykollegene ble svært overrasket da de hørte at Erika Jayne skal skilles. F. v. Kyle Richards, Kathy Hilton, Dorit Kemsley og Lisa Rinna. Foto: Sara Jaye Weiss / Shutterstock / NTB
OVERRASKET: Realitykollegene ble svært overrasket da de hørte at Erika Jayne skal skilles. F. v. Kyle Richards, Kathy Hilton, Dorit Kemsley og Lisa Rinna. Foto: Sara Jaye Weiss / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I november ble det kjent at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (49) og ektemannen Tom Girardi (82) skulle skilles etter 21 år som ektepar. Nyheten kom som et sjokk for fansen, som i alle år har fått et inntrykk av at paret levde et tilsynelatende stabilt og godt liv sammen.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen, sa Jayne i en uttalelse til E! News.

- Det er mitt største ønske å få gå gjennom denne prosessen med respekt for privatlivet som både Tom og jeg fortjener, fortsatte hun, og la til at hun håpet at dette ble respektert.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Sjokk

I desember kunne US Weekly avsløre at bruddet mellom Jayne og Girardi ville være med som en del av sesong elleve av realityprogrammet.

«Erika vil ta opp skilsmissen sin i den kommende sesongen av «The Real Housewives of Beverly Hills». Juridisk er det ikke alt hun har lov til å si, men hun har blitt informert om hva hun kan dele», sa en kilde til nettstedet, og la til:

«Seerne vil også endelig få høre de andre realityprofilenes tanker om Erika og Toms skilsmisse».

Og nå har det altså skjedd - eller rettere sagt - seerne har fått en sniktitt på seansen. I en forhåndsvisning av episoden som ble sendt denne uken får seerne se en sjokkert Kyle Richards (52) lese en gruppemelding, og deretter slå på FaceTime-tråden til Lisa Rinna (57) og Dorit Kemsley (44).

Det melder US Weekly.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Holdt det hemmelig

Jayne har hittil i sesongen av realityprogrammet ikke antydet noen problemer i ekteskapet med Girardi.

Tidligere i ovennevnte episode uttalte hun blant annet at en av de tingene hun elsker mest med Girardi er at han lar henne være seg selv. Derfor er det kanskje ikke så rart at realitykollegene ble overrasket da de hørte om skilsmissen.

- Hva er det som skjer? Visste du det? spør Kemsley Richards i episoden, som svarer med at hun ikke aner.

Rinna skyter inn for å forsvare Jaynes hemmelighold:

- Det er Erika. Hun måtte gjøre det slik. Hun kunne ikke si det til noen.

BRUDD OG FORLOVELSE: Det er et år siden Netflix-programmet «Too Hot to Handle» kom ut på Netflix, og nå er sesong to på vei. Slik har det gått med fjorårets deltakere. Video: Netflix/Instagram/Rød Løper Vis mer

Saksøkt

En kilde nær ekteparet har tidligere fortalt til People hva som var årsaken bak bruddet. Jayne skal nemlig ha vært sikker på at Girardi har hatt flere affærer gjennom deres 21 år lange ekteskap.

Videre uttalte kilden at det var da Erika innså at hun aldri ville være en prioritet, noe som skal ha vært den siste dråpen.

- Bruddet var på overtid. Søksmålet gjorde det bare mer tydelig for henne at hun måtte forlate ham, sa kilden, og refererte til at paret ble saksøkt for å ha brukt skilsmissen som en måte å underslå penger.

Søksmålet ble sendt inn til en føderal domstol i Illinois i desember, og var på vegne av en rekke familier til ofrene i flyulykken med Boeing-flyet Lion Air 610, der alle 189 om bord gikk bort.

«FANGET»: Russiske Vladislav Ivanov var «Fanget» i et kinesisk realityshow i tre måneder. Video: Se og Hør/WeTV Vis mer

I dokumentene beskrives det hvordan eksparet angivelig har underslått midler som skulle hjelpe familiene til ofrene.

Pengene det er snakk om skulle gå til blant annet enker og foreldreløse barn, men eksparet ble beskyldt for å ha brukt pengene til å finansiere det som blir beskrevet som en «overdådig livsstil».

LES OGSÅ: Dette holder dem sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer