«Real Housewives of Beverly Hills»:

Får sjokk: - Hva er det som skjer?

Realitykollegene skjønner ingenting når Erika Jayne forteller om skilsmissen med Tom Girardi i realityprogrammet.

OVERRASKET: Realitykollegene ble svært overrasket da de hørte at Erika Jayne skal skilles. F. v. Kyle Richards, Kathy Hilton, Dorit Kemsley og Lisa Rinna. Foto: Sara Jaye Weiss / Shutterstock / NTB
OVERRASKET: Realitykollegene ble svært overrasket da de hørte at Erika Jayne skal skilles. F. v. Kyle Richards, Kathy Hilton, Dorit Kemsley og Lisa Rinna. Foto: Sara Jaye Weiss / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I november ble det kjent at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (49) og ektemannen Tom Girardi (82) skulle skilles etter 21 år som ektepar. Nyheten kom som et sjokk for fansen, som i alle år har fått et inntrykk av at paret levde et tilsynelatende stabilt og godt liv sammen.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen, sa Jayne i en uttalelse til E! News.

- Det er mitt største ønske å få gå gjennom denne prosessen med respekt for privatlivet som både Tom og jeg fortjener, fortsatte hun, og la til at hun håpet at dette ble respektert.

Sjokk

I desember kunne US Weekly avsløre at bruddet mellom Jayne og Girardi ville være med som en del av sesong elleve av realityprogrammet.

«Erika vil ta opp skilsmissen sin i den kommende sesongen av «The Real Housewives of Beverly Hills». Juridisk er det ikke alt hun har lov til å si, men hun har blitt informert om hva hun kan dele», sa en kilde til nettstedet, og la til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer